Trabzon’da dünkü selde kaybolan Hüseyin Aydın’ı arama çalışmaları Sera Gölü’nde sürüyor - Karabük Haber Postası
trabzonda dunku selde kaybolan huseyin aydini arama calismalari sera golunde suruyor 2SUTEaV5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2025 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da dünkü selde kaybolan Hüseyin Aydın’ı arama çalışmaları Sera Gölü’nde sürüyor

Trabzon’da dün tesirli olan şiddetli yağışlar sonrasında Akçaabat ilçesine bağlı Çukurca Mahallesi’ndeki konutuna dönmeyen Hüseyin Aydın’ı arama çalışmaları sürüyor.

Çukurca Mahallesi’nde dün sabah saatlerinde konuttan çıkan Hüseyin Aydın, bir daha geri dönmedi. Kendisinden haber alınamayan ve sel sularına kapıldığı iddia edilen Hüseyin Aydın (72) için dün bölgede AFAD grupları, tarafından arama kurtarma çalışması başlatıldı. Dünkü çalışmalardan sonuç alınamazken, Aydın’ı arama çalışmalara bugün sabah erken saatlerde yine başlatıldı. Gruplar, Sera Gölü bölgesinde ’termal dron’ aygıtı eşliğinde arama çalışması gerçekleştirirken, dere yataklarına giren takımlar ise demir çubuklarla, büyük ve aralıklı taşlar ortasında da denetimler yapıyor. Arama çalışmalarına etraf vilayetlerden gelen arama kurtarma grupları ile birlikte toplamda 214 işçi katılıyor. 12 kilometrelik alanda ağırlaştırılan aramalar, yapay zeka takviyeli 14 termal dron ve 7 botla sürdürülüyor. Çalışmalarda şu ana kadar Aydın’a dair bir ize rastlanılamazken, sel sonrası dere ve göl suyunun balçık ve çamurla kaplı olması çalışmaları güçleştiriyor.

Öte yandan sel sonrası arama çalışmalarının yapıldığı turizm merkezi Sera Gölü’nün yüzeyi odun kesimleri ile dolarken, rengi ise kahverengiye büründü.

Bizi sosyal medyadan takip edin
duzcede simseklerin ardindan dolunay mest etti mbI8rPDO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’de şimşeklerin ardından dolunay mest etti

Düzce’de akşam saatlerinde sağanak yağış ile birlikte şimşekler de gökyüzünü aydınlattı. Şimşeklerin ardından dağılan bulutların arasından çıkan dolunay ise mest etti.

Düzce’de akşam saatlerinde etkili olan şimşekler gökyüzünü adeta aydınlattı. Şehrin batısından doğusuna doğru ilerleyen şimşekler, özellikle bazı bölgelerde görsel bir şölen oluşturdu. Aralıklarla çakan şimşekler geceyi gündüze çevirirken, ortaya çıkan manzara vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Şimşeklerin ardından gökyüzündeki bulutların dağılmasıyla birlikte beliren dolunay ise dikkat çekti. Doğal ışık gösterisinin ardından ortaya çıkan dolunay, geceye ayrı bir güzellik katarken, o anlar bazı vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin