Tosya'da KOSGEB Girişimcilik Kursu Açıldı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Mayıs, 2015 10:20 tarihinde yayınlandı
0
0

Tosya’da KOSGEB Girişimcilik Kursu Açıldı

KASTAMONU ‘nun Tosya İlçende Tosya Ticaret ve Sanayi Odası ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğiyle ilçede açılması planlanan girişimcilik kursu için kayıtlar sona erdi ve mülakat sınavı yapıldı.Tosya Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB İl Müdürlüğü’nün girişimleriyle kendi işini kurmak isteyen kursiyerlere girimcilik kursu açılmıştı. Yoğun talep üzerine müracatta bulunan kursiyerler arasında mülakat sınavı yapılarak 30 asil 9 yedek kursiyer seçildi. Konu ile ilgili bilgi veren Tosya Ticaret Odası başkanı Metin Ekşi, “İlçede girişimcilik kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak kendi işletmelerini kurmayı amaçlamak için açılan girişimcilik kursuna yoğun talep ge
lince mülakatla asıl ve yedek liste belirledik” dedi.
25 Mayıs 2015 tarihinde başlayıp 2 Haziran 2015 tarihinde mesai bitiminde sora erecek girişimcilik eğitiminde 30 kişiden oluşacak kursiyere eğitim verilecek.Kurs bitiminde eğitime katılan 30 kursiyere düzenlenecek törenle İlçe protokol tarafından Uygulamalı Girişimcilik sertifikası verilecek. Belgeyi almayı hak kazanan kursiyerler hazırlayacakları proje ile KOSGE’den 30.000,00 TL Hibe desteği alarak kendi iş yerlerini açacaklar.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin