karabuk
İmsak 05:39
Güneş 07:03
Öğle 13:05
İkindi 16:20
Akşam 18:57
Yatsı 20:16
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
10 Şubat, 2017 07:43 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Tosya’da ikamet eden Suriyeli çocuklar aşılanacak

KASTAMONU ’nun Tosya'da ikamet eden Suriyeli çocuklar, hastalıklardan korumak için Toplum Sağlığı Merkezi tarafından aşı yapılacak. Sağlık Bakanlığı tarafından 15-28 Şubat 2017 tarihleri arasında Suriyeli ve Türk çocukları hastalıklardan korumak için aşı kampanyası düzenlenecek. Tosya'da da Toplum Sağlığı Merkezi tarafından yürütülen kampanya kapsamında kurumlarla ve muhtarlıklarla işbirliği yapılarak Suriyeli çocuklar tespit edildi. Tespit edilen çocuklar 15-28 Şubat 2017 tarihleri arasında Tosya Toplum Sağlığı Merkezi, bir adet sabit ve 1 adet mobil aşı ekibi ile Suriyeli eksik aşılı çocuk misafirlere aşı yapılacak. Tespit edilemeyen ya da aşı yapılmayan Suriyeli çocuklar hakkında Tosya Toplum Sağlığı Merkezi tarafından yapılan açıklamada, “İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın çevrelerindeki Suriyeli komşularının çocuklarını aşılarını tamamlatmak için merkezimize yönlendirmeleri ayrıca mobil aşı ekibinin çalışmalarında yardımcı olmaları büyük önem arz etmektedir. Tosya Toplum Sağlığı Merkezi olarak tüm halkımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
sinopta bir kisi denizde olu bulundu yjVDK3NJ
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mart, 2026 08:37 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Sinop’ta bir kişi denizde ölü bulundu

Sinop’ta sahil bandında denizde hareketsiz yatan bir erkek şahıs, bekçiler tarafından fark edildi. Sağlık ekiplerinin incelemesinde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi.
Olay, 03.30 sıralarında Bülent Ecevit Caddesi, İskele Meydanı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sahil bandında devriye görevi yapan çarşı ve mahalle bekçileri, denizde su yüzeyinde hareketsiz yatan bir erkek şahsı fark etti. Durumun bildirilmesi üzerine bölgeye hızla polis, sağlık ve sahil güvenlik ekipleri sevk edildi. Denizden çıkarılan erkek şahsın, sağlık ekiplerince yapılan kontrollerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.
Olayın ardından bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri geniş çaplı çalışma yürüterek incelemelerde bulundu. Şahsın cansız bedeni, kimlik tespiti ve kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Sinop Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin