Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ocak, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tios Cup Turnuvası Çaycuma’da coşkuyla sona erdi

Çaycuma ilçesinde 4-12 Ocak tarihleri ortasında düzenlenen Tios Cup Turnuvası, büyük bir ilgiyle tamamlandı. Erkekler A ve B kategorilerinde toplam 64 atlet, Bayanlar A ve B kategorilerinde ise 32 atlet olmak üzere toplamda 96 atletin katıldığı turnuva, Çaycuma halkı tarafından ağır bir formda takip edildi.
Turnuvanın final günü, spor severler tarafından coşkuyla izlendi. Sportmenler, gösterdikleri performanslarla büyük takdir toplarken, heyecan dolu anlar yaşandı. Muvaffakiyetle tamamlanan turnuvada dereceye giren atletlere mükafatlarını; Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şendoğan Kaya takdim etti.
Kaymakam Adem Kaya, merasimde yaptığı konuşmada, Çaycuma’da kısa müddet içerisinde ikinci büyük tertibi muvaffakiyetle tamamladıklarını belirtti. Kaya, tertibin gerçekleşmesinde katkı sağlayan herkese teşekkür ederek, sporun yaygınlaştırılması ve gençlerin spora teşvik edilmesi ismine Çaycuma’da bu cins aktifliklerin devam edeceğini vurguladı.
Turnuvanın sonunda dereceye giren atletler büyük bir heyecanla mükafatlarını alırken, Çaycuma’da sporun gelişimine katkı sağlayacak daha pek çok aktifliğin planlandığı belirtildi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Nisan, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tuncay Şanlı: “Bugün kazanmak yukarıya tutunma adına değerli ve önemliydi”

Çorum FK Teknik Yöneticisi Tuncay Ulu, Manisa FK maçının akabinde, "Takımımın birliğinden, uğraşından, tıpkı kanıda alanda olmasından son derece mutluyuz. Bugün kazanmak üste tutunma ismine bedelli ve önemliydi" dedi.
Trendyol 1. Lig’in 34. haftasında Çorum FK, alanında karşılaştığı Manisa FK’yi 3-2 mağlup etti. Müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çorum FK Teknik Yöneticisi Tuncay Ulu, puan sıralamasında üste çıkma ismine kıymetli bir galibiyet aldıklarını söz etti.
Aynı konsantrasyonla yollarına devam edeceklerini söz eden Ulu, "Geldiğimizden beri oynadığımız maçlara bakarsak, biraz gerilim, biraz heyecan düzeyi yüksek maçlar oynuyoruz. Kolay değil. Maça gelirsek, 1-0 geride başladık. Konsantrasyonumuz üst düzeydeydi, alanımızda oynadık. 1-0 geriye düştükten sonra tepkimiz, oyuncularımızın coşkuları kıymetliydi. Tekrar öne geçtik. İkinci yarıda rakibimiz 3’lüden 4’lüye döndü. Biraz orta alanda eksik kaldık. Çabucak ataklar yaptık. 3-1’e geldikten sonra oyun çok rahat görünüyordu lakin bu oyun önemli bir oyundur. Ciddiye almadığınızda cezayı çabucak keserler. Lakin ekibimin birliğinden, uğraşından, birebir kanıda alanda olmasından son derece mutluyuz. Bugün kazanmak üste tutunma ismine kıymetli ve değerliydi. İçeride esasen kaybetmemiz gerekiyordu. Birtakım yanlışlarımız, eksiklerimiz var fakat süremiz çok az. O yüzden bu konsantrasyonla yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.