KASTAMONU Taşköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, havaların ısınmasıyla birlikte çalışmalarını hızlandırdı. Taşköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri, havaların iyi gitmesini fırsat bilerek Pulcular Mahallesi Pulcular Sokak’ta, Sulukise Sokak’ta ve Gümüşlü Çeşme Sokaklarında bulunan kaldırımları ilçeye yakışan bir görüntüye kavuşturuyor. Belediye Fen işleri ekipleri son olarak Pulcular Mahallesi Pulcular Sokak’ta, Sulukise Sokak’ta ve Gümüşlü Çeşme Sokak’ta yürüttükleri çalışma ile ilçede birçok yerde olduğu gibi bu sokağa da yakışan karo çalışması ile buluşturacaklarını ve çalışmalarının aralıksız süreceğini kaydettiler. Mahalle sakinleri de mahallerine yapılan hizmetten dolayı Belediye Başkanı Arslan’a ve Belediye personeline teşekkür ettiler.


400
Taşköprü Belediyesi Fen İşleri’nden Yoğun Mesai
246
Kastamonu’da kaçakçılık operasyonu
Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, şarj aleti ve parfüm ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il merkezinde bulunan 2 iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 8 adet gümrük kaçağı şarj aleti ile 30 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.


