Karabük Postası tarafından
04 Mart, 2016 13:10 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Safranbolu’da Belediye Çalışmaları Hızlandı

Safranbolu Belediyesi Asfalt Şantiyesi Amirliği ve Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Ekipleri 7/24 çalışmalarını sürdürüyor. Barış Mahallesi Adalar Sanayi Sitesindeki çalışmalarda dolgu ve reglaj çalışmaları devam ederken, Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Ekipleri Karasu İsale Hattı Bakım ve Onarım çalışmalarını gerçekleştirdi. Havaların ısınması ile birlikte çalışmalarını hızlandırdıklarını belirten Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Safranbolu genelinde çalışmaları hızlandırdıklarını söyledi. Safranbolu’da yaşayan vatandaşlara hizmetin en iyisini sunabilmek için çalışmaların ara verilmeden devam ettiğini kaydeden Aksoy; “ Amacımız daha yaşanılır bir Safranbolu. Bunun için çok büyük bir aile olan Safranbolu belediyesi olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu bağlamda, Şantiyemiz, Fen İşleri Müdürlüğümüz, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğümüz, Park Bahçeler Müdürlüğümüz yani tüm ekiplerimiz ara vermeden görevlerinin başında. Bununla birlikte oluşabilecek sorunların giderilmesi ve ivedilikle gerekli birimlere ulaştırılması noktasında Beyaz Masa’da 24 saat halkımıza hizmet vermeye devam ediyor” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Şubat, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Aynı mahallede gelen 2 ayrı ihbar ekipleri harekete geçirdi

Bartın’nda aynı mahallede aynı anda gelen 2 ayrı ihbar mahalleyi ayağa kaldırdı. Polis, bekçi, doğal gaz arıza ve itfaiye ekipleri seferber oldu.
Bartın Kemer Mahallesi Aşağıcami Sokak’ta bulanan bir evde baca yangını ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve doğal gaz arıza ekipleri sevk edildi. Ekipleri gören mahalleli sokağa çıkarken, bölgeye sevk edilen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik tedbirleri aldı. Teknik ekipler ise doğal gaz hattını kesmek için hazır bekledi. İtfaiye ekipleri ise alevlere müdahale etmek için bacasında yangın çıktığı ileri sürülen eve girerek, inceleme yaptı. Evde ve bacada hasar meydana gelmezken, bacadan çıkan yoğun dumanın yangın paniğine neden olduğu ortaya çıktı.
İhbarının yapıldığı anlarda, yanan evin yaklaşık 500 metre ilerisindeki Kavaf Sokak’taki bir evde yaşayan kadın ise, KADES mobil uygulaması butonuna basarak polisten yardım istedi. Bartın Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Büro, Yunus Polisleri ve Asayiş Şubesi sivil ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaştı. KADES’e basan ve ismi açıklanmayan kadın, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan bir kişinin karşıdaki bina inşaatından, yaşadığı evin camlarına doğru fener tutarak, rahatsız ettiğini söyledi. Bunun üzerine ise harekete geçen polis ekipleri, inşaat halindeki binada arama yaptı. Bina ve çevresinde arama yapan ekipler, kimseye ulaşamazken, KADES’e basan kadın ise ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin