blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Kasım, 2025 20:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Rize’de kamyonetin çarptığı paramedik son yolculuğuna uğurlandı

Rize’de bir olay dönüşü kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybeden paramedik son seyahatine uğurlandı.
27 Ekim 2025 Pazartesi günü saat 16.30 sıralarında Rize merkez Portakallık Mahallesi, dağ tabanı yolu olarak isimlendirilen Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nda meydana gelen kazada hayatını kaybeden Merkez 2 No’lu Acil Sıhhat Hizmetleri İstasyonu Paramedik çalışanı Nazmiye Demirel (37), memleketi Rize’nin Pazar ilçesinde son seyahatine uğurlandı. Pazar Merkez Kıyı Camii’nde öğlen namazının çabucak akabinde kılınan cenaze merasimine Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize Vilayet Sıhhat Müdürü Doç. Dr. Gökhan Demiral, ilçe belediye liderleri ve kaymakamlar, çok sayıda sıhhat çalışanı, ailesi ve sevenleri katıldı. Demirel cenazenin akabinde ilçeye bağlı Zafer Mahallesi’nde defnedildi.
Konuşmakta zorlanan mesai arkadaşı İrem Köse isimli 112 çalışanı, birinci olarak Demirel’in yanında çalışmaya başladığını ve bir çok özelliğini ondan öğrendiğini lisana getirerek "Ben birinci olarak onun yanına atandım. Hastalara yaklaşımı, tedaviyi, güler yüzü ondan öğrendim. Çok düzgün bir insandı" tabirlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Şubat, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Gümüşhane’de bir evin bahçesinde vaşak görüntülendi

Gümüşhane’de bir evin bahçesinde vaşak görüntülendi. Doğada görülmesinin güç olduğu bilinen ve utangaç tavırlarıyla bilinen vaşak, ağır kış şartları nedeniyle yerleşim yerlerine kadar indi.
Merkeze bağlı Söğütağıl köyünde, doğada görülmesi oldukça güç olan ve utangaç tavırlarıyla bilinen bir vaşak, kışın sert yüzünü göstermesiyle birlikte yerleşim yerlerine kadar indi. Karın beyazlığı üzerinde asil duruşuyla dikkat çeken vaşak, köylüler tarafından hayranlıkla izlendi.

Görenler şaşırttı
Bir evin bahçesine kadar yaklaşan vaşak, çevredeki insanlara aldırış etmeden bir süre karların üzerinde vakit geçirdi. Vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıyan görüntülerde, vaşağın sağlıklı olduğu ve çevreyi meraklı gözlerle incelediği görülüyor. Uzmanlar, ağır kış şartları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanlarının zaman zaman bu şekilde köylere kadar inebileceğine dikkat çekiyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin