Karabük Postası tarafından
18 Şubat, 2017 14:12 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Rıza Çalımbay: “Zor Maç, İyi Galibiyet”

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, zor geçeceğini bildikleri bir maçtan çok iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi. Antalyaspor, Süper Lig'in 21. haftasında sahasında karşılaştığı Kardemir Karabükspor'u 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Dİrektörü Rıza Çalımbay, kolay olmayacağını bildikleri bir maçın umdukları gibi zor şekilde geçtiğini kaydetti. "İKİ EKSİK VARDI" Maç öncesinde iki sıkıntı ile maça çıktıklarını aktaran Çalımbay, "Birincisi takımda eksiklerimiz vardı. İkincisi, Kardemir Karabük takımı daha önce Beşiktaş maçında aldığı galibiyetle moral bulmuştu ve bunun işimizi kolaylaştırmayacağını biliyorduk. Nitekim beklediğimiz gibi de oldu" dedi. "YEKTA'NIN SAKATLIĞI PLANLAR DEĞİŞTİRDİ" Kolay maç oynamadıklarını dile getiren Rıza Çalımbay, "Karşılaşmanın ilk yarısı denk geçti. Sakatlarımızın olması ve maçın başında Yekta Kurtuluş'un sakatlanması planlarımızı alt üste etti. İkinci yarıda taktik değişikliği yaptık ve çok pozisyon yakaladık. Biraz daha dikkatli olsaydık, bu maçı sıkıntılı dakikalar yaşamadan bitirebilirdik. Oyuncularımız mükemmel mücadele ettiler. Kardemir Karabükspor da iyi bir takım ve pozisyonlar yakaladılar. Oynayan arkadaşlarımız mükemmel mücadele ettiler. Çok iyi şeyler yapıp, çok iyi galibiyet aldılar. Bu iş burada bitmiyor. Daha önümüzde 13 maçımız var. Bunları en iyi şekilde bitireceğiz. Geldiğimde söylediğim gibi hedefimiz ligi ilk 10 içerisinde bitirmek. İnşallah bunu başararak mutlu olacağız. Bütün futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Taraftarlarım bizi yine yalnız bırakmadı. Onlara da teşekkür ediyorum. Kalan maçları da iyi bitirip önümüze bakacağız. Çok zor yerden buralara geldik. Lig'de iki puanı bulunan bir takımdık. Oynadığımız futbolun üzerine çıkıp ligi istediğimiz gibi bitirmek istiyoruz."

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gişelerdeki feci kazada hayatını kaybeden öğretmen son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul’da gişelerde tıra arttan çarpan arabada hayatını kaybeden 63 yaşındaki öğretmen Vahide Kalyoncu, memleketi Zonguldak’ta son seyahatine uğurlandı.
Kuzey Marmara Otoyolu’nda Kurnaköy Gişelerinde yaşanan kazada 67 SF 722 plakalı araba, tıra geriden çarptı. Araçta sıkışan şoför Vahide Kalyoncu (63) ile Ayşen Yıldız (73), Sadi Tanberk (77) ve Özgür Yıldız (67) hayatını kaybetti.
Vahide Kalyoncu’nun cenazesi otopsi süreçlerinin akabinde Alaplı ilçesinde meskeninin önüne getirildi. Alaplı Borsa İstanbul Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Yiyecek İçecek Kısmı Öğretmeni olan Kalyoncu için meskenini önünde veda merasimi düzenlendi. Burada yapılan duaların akabinde helallik alındı. Kalyoncu’nun öğrencileri ve mesai arkadaşları merasimde gözyaşlarına hakim olamadı. Cenaze merasimine Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Karadeniz Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı’nın yanı sıra protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Kardeşinin yeterli bir insan olduğunu söz eden ağabeyi Mehmet Sabri Kalyoncu, "Televizyonda gördüğüm kadarıyla ya kalp krizi yahut öbür bir şey var işin içinde. Fren izi yok. O denli haberimiz oldu. Muhteşem bir insandı. Kardeşim diye değil, muhteşem bir insandı. Büsbütün eğitimci, büsbütün toplumsaldı, hepimizin en toplumsalı oydu. Hakkın rahmetine kavuştuğu için Allah rahmet eylesin. Ömrümce hiç unutamayacağım bir insan. Kardeşim, her şeyim" sözlerine yer verdi.
Kalyoncu için öğlen vakti Kandilli beldesi Geyikbeli Mahallesi Camii’nde cenaze namazı kılındı. Aynı zamanda izci lideri olduğu öğrenilen Kalyoncu’nun tabutu üzerine izci yeleği bırakılırken öğrencileri ve öğretmenler de izci selamı verdi.
Kalyoncu ve arkadaşlarının Umman’a düzenledikleri seyahatten döndükleri öğrenildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.