Reklam
Reklam
kizilay madencilerle iftarda bulustu 1zcqZOEI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mart, 2025 08:00 tarihinde yayınlandı
0

Kızılay madencilerle iftarda buluştu

Zonguldak’ta Kızılay ile madenciler düzenlenen iftar programında bir ortaya geldi.

Türk Kızılayı Genel Sekreter Yardımcısı Şükrü Can, Yönetim Kurulu Üyesi Emre Koç, Genç Kızılay Genel Başkanı Ömer Faruk Çalışkan ve Zonguldak İl Başkanı Kürşat Yağız, Zonguldak’ta düzenlenen İstekli Buluşması ve İftar Programı’nda madenciler ve gönüllülerle bir ortaya geldi.

Etkinlik kapsamında, Zonguldak Maden Müzesi ziyaret edildikten sonra maden ocağında çalışan madencilerle iftar yemeği paylaşıldı. Günün sonunda ise Zonguldak Toplum Merkezi’nde gönüllülerle manalı bir sohbet gerçekleştirildi.

Kızılay’dan yapılan açıklamada, “Zonguldak Vilayet Başkanlığımızın kongre sonrasındaki bu değerli tertibinde emeği geçen Genel Merkez yöneticilerimize, Genç Kızılay Genel Liderimize ve tüm gönüllülere teşekkür ediyor; yeni vilayet başkanlığımıza iyi olsun ziyaretimize gelen değerli genel merkez yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyoruz” sözlerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
uyusturucu operasyonunda 2 supheli tutuklandi xskeQ8Yk
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Samsun’da narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Atakum ilçesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen M.A. (39) ve H.Ö. (38) isimli şahısların kullandığı ikamete operasyon düzenlendi.

İkamette yapılan aramalarda 4 bin 15 adet sentetik ecza, 9,80 gram kokain, 1 gram esrar ve 1 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında “uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak” suçundan adli işlem başlatıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edilen M.A. ve H.Ö., çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin