Zonguldak’ta Kızılay ile madenciler düzenlenen iftar programında bir ortaya geldi.
Türk Kızılayı Genel Sekreter Yardımcısı Şükrü Can, Yönetim Kurulu Üyesi Emre Koç, Genç Kızılay Genel Başkanı Ömer Faruk Çalışkan ve Zonguldak İl Başkanı Kürşat Yağız, Zonguldak’ta düzenlenen İstekli Buluşması ve İftar Programı’nda madenciler ve gönüllülerle bir ortaya geldi.
Etkinlik kapsamında, Zonguldak Maden Müzesi ziyaret edildikten sonra maden ocağında çalışan madencilerle iftar yemeği paylaşıldı. Günün sonunda ise Zonguldak Toplum Merkezi’nde gönüllülerle manalı bir sohbet gerçekleştirildi.
Kızılay’dan yapılan açıklamada, “Zonguldak Vilayet Başkanlığımızın kongre sonrasındaki bu değerli tertibinde emeği geçen Genel Merkez yöneticilerimize, Genç Kızılay Genel Liderimize ve tüm gönüllülere teşekkür ediyor; yeni vilayet başkanlığımıza iyi olsun ziyaretimize gelen değerli genel merkez yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyoruz” sözlerine yer verildi.


Kızılay madencilerle iftarda buluştu
TeknoKarabük’te geleceğin kaşifleri sahne aldı
Karabük’te düzenlenen TeknoKarabük Festivali’nde öğrenciler hazırladıkları teknoloji ve bilim odaklı projeleri sergiledi.
Yeni Mahalle Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyon saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmaların ardından 352 takım ve 458 öğrenci, geliştirdikleri projelerle ziyaretçilerin karşısına çıktı. Etkinlikte öğrenciler dron, çizgi izleyen robot, mini sumo robot, robot futbol, afiş tasarımı, yapay zekâ ile video ve serbest proje kategorileri başta olmak üzere birçok alandaki çalışmalarını sergiledi. Teknolojiye ilgi duyan öğrencilerin yeteneklerini ortaya koyduğu etkinlikte, yenilikçi fikirler ve özgün projeler büyük beğeni topladı.
Katılımcılar stantları dolaşarak öğrencilerin hazırladığı projeler hakkında bilgi aldı.
Programa Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Birol Cangı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

