Zonguldak’ta Kızılay ile madenciler düzenlenen iftar programında bir ortaya geldi.
Türk Kızılayı Genel Sekreter Yardımcısı Şükrü Can, Yönetim Kurulu Üyesi Emre Koç, Genç Kızılay Genel Başkanı Ömer Faruk Çalışkan ve Zonguldak İl Başkanı Kürşat Yağız, Zonguldak’ta düzenlenen İstekli Buluşması ve İftar Programı’nda madenciler ve gönüllülerle bir ortaya geldi.
Etkinlik kapsamında, Zonguldak Maden Müzesi ziyaret edildikten sonra maden ocağında çalışan madencilerle iftar yemeği paylaşıldı. Günün sonunda ise Zonguldak Toplum Merkezi’nde gönüllülerle manalı bir sohbet gerçekleştirildi.
Kızılay’dan yapılan açıklamada, “Zonguldak Vilayet Başkanlığımızın kongre sonrasındaki bu değerli tertibinde emeği geçen Genel Merkez yöneticilerimize, Genç Kızılay Genel Liderimize ve tüm gönüllülere teşekkür ediyor; yeni vilayet başkanlığımıza iyi olsun ziyaretimize gelen değerli genel merkez yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyoruz” sözlerine yer verildi.


Kızılay madencilerle iftarda buluştu
Doktorlar mangal şenliğinde buluştu
Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.
Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.
Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

