Karabük Postası tarafından
11 Mart, 2016 09:06 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kastamonu’da 206 Bin TL’lik Kaçak Malzeme Ele Geçirildi

KASTAMONU 'nun Tosya ilçesinde yapılan yol kontrolünde kaçak kol saati ve parfüm ele geçirildi.İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ve Tosya İlçe Jandarma ekipleri tarafından yapılan yol kontrolünde bir kargo aracı içinde piyasa değeri 206 bin liralık kaçak malzeme ele geçirildi. Bin 500 adet kol saati, 611 adet parfüm ve 15 bin 600 adet gözlüğe el konuldu. Olayla ilgili olarak Tosya Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
16 Aralık, 2025 15:06 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Özçelik-İş Sendikası’ndan Birlik Medya’ya Ziyaret

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Karabük Birlik Medya’ya iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarete; Şube Sekreteri Ali Gürcan Barlas, Şube Mali Sekreteri Hidayet Büyükdoğan, Teşkilatlandırma Sekreteri İsa Aydın ve Şube Eğitim Sekreteri Ali Kaplan katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, ülke ve Karabük gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyarette konuşan Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz, Birlik Medya’nın Karabük için önemli bir basın kuruluşu olduğunu vurgulayarak,
“Özçelik-İş Sendikası Karabük Şubesi olarak arkadaşlarımla birlikte Karabük’ün en önemli basın ve medya kuruluşlarından Birlik Medya’yı ziyaret ederek sizlerle güzel bir sohbet etme imkanımız oldu. Hem ülke hem de Karabük gündemine dair verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum. Ayrıca Karabük’te temsil ettiğimiz işçilerin haberlerine yer verdiğiniz için de ayrıca teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Karabük Birlik Medya Yöneticisi Okan Küçük ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Güçlü bir kadro ile yeniden seçildiniz. Karabük’te son dönemde çok ciddi çalışmalara imza atıyorsunuz. İşçiyi yalnız bırakmıyorsunuz, sendikasız kimseyi bırakmıyorsunuz. Bu da Karabük’te büyük takdir görüyor. Nazik ziyaretleriniz için teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennilerinin ardından sona ererken, Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz tarafından, işçiyi temsilen baret simgeli plaket, Karabük Birlik Medya Yöneticisi Okan Küçük’e takdim edildi. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin