Aydın Yılmaz
•Kesinlikle Karabük’e yakışan bir Aday
Aynı zaman da AK Parti İl Genel Meclis Üyesi olan Hasan Yıldırım ise, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde belediye başkanlığına aday adayı olduğunu ifade ederek, “ Karabük’ün geleceğine yönelik samimi bir hizmet aşkı ile yola çıktık. Uzun yıllar bu şehrin her köşesini tanıma fırsatı bulduk. STK, iş dünyası ve sosyal alanlardaki tecrübemle Karabük daha yaşanabilir, daha modern ve daha güçlü kılmak istiyorum. Şehrimizin potansiyelini en üstü çıkarmak için bu yola çıkıyoruz. Çalışarak başaracağız ve inanırsak kazanacağız. Koltuğun gururuna değil, hizmetin onuruna talebiz” dedi.[/caption]
Yıldırım, konuşmasının ardından aday adaylığı başvuru evraklarını İl Başkanı Ferhat Salt’a teslim etti.
Samsun’da 2 çocuk babası bir kişi 20 gün önce kendisini tüfekle yaralayan kayınbiraderini tüfekle vurarak yaraladı.
Olay, Canik ilçesi Yavuz Selim Mahallesi Muhammet İkbal Caddesi’nde 20 gün önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.M. (24), bir kişiyle kavga ettiği sırada araya girerek kavgayı ayırmak isteyen eniştesi H.Y.’ye (25) tepki gösterdi. Bunun üzerine evine giderek tüfeğini alan B.M., yeniden olay yerine gelerek eniştesine ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalarla sol ayağından yaralanan H.Y., olay yerine çağrılan ambulansla Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın ardından kaçan B.M., Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu Kuzey Yıldızı Mahallesi’nde suçta kullandığı tüfekle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan B.M., 9 Ocak’ta Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren B.M., mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Ancak B.M.’nin kendisini yine vuracağını duyan enişte H.Y., dün akşam Yavuzselim Mahallesi’nde karşılaştığı kendisini vuran kayınbiraderi B.M.’ye tüfekle ateş açtı. Bacaklarından yaralanan B.M., özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Enişte H.Y. ise Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen enişte mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Aydın Yılmaz
•Kesinlikle Karabük’e yakışan bir Aday