Karabükspor'da Alanyaspor hazırlıkları başladı  - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Ağustos, 2017 09:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabükspor’da Alanyaspor hazırlıkları başladı 

Erkan Sözeri: “Bu camiaya yakışır bir mücadelenin içerisinde olacağız”

Kardemir Karabükspor, 1 günlük iznin ardından Süper Lig’in 3. haftasında cuma günü deplasmanda karşılaşacağı Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarına tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.
Teknik direktör Erkan Sözeri gözetiminde Çamlık Sahası’nda yapılan antrenmana sakatlıkları süren Latovlevici ve Hakan katılmazken, kaleci Ahmet Şahin takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Sözeri, Alnayaspor’un Vagner Love, Efecan ve Emrah Akbaba gibi çok önemli silahlarının olduğunu ve bunlara karşı önlem alacaklarını söyledi.
Sözeri, “Takım oyunu da oynuyorlar. Bu bir gerçek. 2 maçta sıfır puan yapmaları hiçbir şeyi değiştirmez. Bursaspor maçında 2 – 0 geriden gelip beraberliği yakaladılar. Son dakikada yedikleri golle de 1 puandan oldular. Dolayısıyla bu ligde ne küçümsenecek ne de saygı duyulmayacak takım var. Biz her rakibe saygı duyup, Gençlerbirliği ve Medipol Başakşehir maçlarındaki standardı ortaya koyarak hedefimize adım adım ilerlemek istiyoruz. Bu standardı ortaya koyarsak güzel hedefler peşinde koşabiliriz. Buna oyuncularımızda inanıyor. Bu güzel hedefler her zaman yukarısı. Bu camiaya yakışır, güzel, layık, saygı duyulacak bir mücadelenin içerisinde olacağız. Alanyaspor deplasmanından çok iyi bir sonuç ve mücadele ile en azından yenilmeden, puanlarla dönmek en büyük hedefimiz” dedi.
“8 EYLÜL’Ü BEN DE SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM”
Golcü oyuncuları Seleznov’un adının Galatasaray ile anılmasının ardından disiplinsiz davranışlarda bulunduğu yönünde yöneltilen soru üzerine Sözeri, ”Ben de futbol oynadım yıllarca. Seleznov kariyerli önemli bir oyuncumuz. Ama kafası karışık olduğundan takımın seviyesinin biraz altında şu anda. O yüzden çok görev veremiyoruz. Ama o seviyeye ulaştıracağız ve kendisinden yararlanacağız. Kenarda ısınması, ısınmaması oyuncunun da kendi profiline kalmış. Beş dakikalık bir performans, benim için 90 dakikalık bir performans gibi geçerlidir. Yeter ki o performansı versin. Bu hafta da sonradan giren oyuncularımız Osman olsun, Grozav olsun ve Skulason olsun gerçekten çok katkı verdiler takımımıza. Biz böyle olduğumuz sürece önemli başarılar elde edeceğiz ama Seleznov konusunda 8 Eylül’ü ben de sabırla bekliyorum. 8 Eylül’den sonra ne olacak? Seleznov burada mı, değil mi? Buradaysa kafası da burada olacak. Daha net faydalanacağız diye düşünüyorum” ifadesinde bulundu.
Futbol Şube sorumlusu Tolga Gül’ün de takip ettiği idmanda futbolcular düz koşu ve istasyon çalışmalarının ardında çift kale maç yaptı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
artvinde 70 metrelik duvardan dusen kisi hayatini kaybetti Be6Z9k3z
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Artvin’de 70 metrelik duvardan düşen kişi hayatını kaybetti

Artvin’de gece saatlerinde istinat duvarından düşen şahıs olay yerinde hayatını kaybetti.

Artvin-Ardanuç yolu DSİ mevkiinde saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir vatandaşın karayolu üzerinde bulunan 70 metre yüksekliğindeki istinat duvarından düştüğü ihbarı üzerine bölgeye AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin olay yerinde yaptığı çalışmalar sonucunda şahıs bulunduğu yerden çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayda hayatını kaybeden kişinin Turgay Atalay olduğu belirlendi.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin