blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Ocak, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimini yaptı

Karabük Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın olağan genel kurulunda mevcut Başkan Cemal Topçu yeniden başkanlığa seçildi.
Tüccarlar İş Merkezi’nde gerçekleştirilen genel kurulda toplam 748 oy kullanıldı. Beş adayın yarıştığı seçimde 265 oy alan mevcut başkan Cemal Topçu, güven tazeledi.
Diğer adaylar İsmail Çınar 38, Yücel Uyanık 149, Mithat Namal 71 ve Mustafa Tekelioğlu 214 oy aldı.
Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından konuşan Başkan Topçu, kendisine destek veren tüm üyelere teşekkür etti.
Topçu, üyelerinin sorunlarını bildiğini belirterek, bu sorunların çözüme kavuşturulması için elinden geleni yapacaklarını söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Çetinkaya Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kentin önemli ticaret ve sosyal akslarından biri olan Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Cadde üzerindeki iş yerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Çetinkaya, esnafın talep ve beklentilerini dinleyerek yürütülen belediye çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret kapsamında vatandaşlarla da sohbet eden Çetinkaya, günlük yaşama ilişkin görüş ve önerileri dinleyerek taleplerin ilgili birimlerce değerlendirilmesi için not alınmasını sağladı.
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Özkan Çetinkaya, şehir yönetiminde sahada olmayı ve istişare kültürünü esas aldıklarını belirterek, "Karabük’te hizmet anlayışımızın merkezinde hemşehrilerimiz yer alıyor. Esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan aldığımız her geri bildirim, şehrimizin geleceğine dair attığımız adımlarda yol gösterici oluyor. Daha düzenli ve daha yaşanabilir bir Karabük için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" dedi.
Başkan Çetinkaya, kamuoyunda yer alan bazı iddialara da açıklık getirerek Ankara Caddesi’ne ilişkin "yıkım" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını vurguladı. Ankara Caddesi için bir planlama sürecinin yürütüleceğini ancak herhangi bir yıkımın söz konusu olmadığını ifade eden Çetinkaya, Cumapazarı mevkiinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını, sürecin vatandaşların hakları gözetilerek ve istişare içerisinde yürütüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin