Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Kasım, 2021 07:58 tarihinde yayınlandı
0

Karabük amatör liginin 2021-2022 sezonun ismi “Cengiz Ünal” oldu

Karabük 1. Amatör Lig’in yeni adı ” 2021-2022 Sezonu Cengiz Ünal Karabük 1.Amatör Ligi” oldu.
Karabük Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı İhsan Çevik ve Ünal Mühendislik sahibi Cengiz Ünal ile yapılan anlaşma sonucunda Karabük’te amatör futbol liginin yeni adı “2021-2022 Sezonu Cengiz Ünal Karabük 1.Amatör Ligi” oldu. Karabük Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı İhsan Çevik konu ile ilgili yaptığı açıklamada, sponsorluğundan dolayı şahsım ve tüm kulüpler adına Cengiz Ünal’a teşekkür ederek, “Biz istemeden sadece hayırlı olsuna gitmemize rağmen 80 bin TL gibi ciddi bir rakamla sponsor olması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Kendisiyle görüşmemizde bizlere selamınızı aldım ben sizin için neler yapabilir dedi. Bize kendisine lig ismini önerdik ve hiç düşünmeden kabul etti. Kendisiyle sponsorluk anlaşmasını karşılıklı olarak imzaladık. Sponsorluğun içeriği ise kulüplerimize dağıtılmak üzere 40 bin TL peşin 20+20 bin TL ise iki taksit halinde ödenecektir. Tüm sponsor anlaşması a takım ve alt yapı kulüplerine dağıtılacaktır” dedi.
Kulüplerden tek isteklerinin centilmence mücadele etmek olduğunu belirten Çevik, Bizim kulüplerimizden ve sporcularımızdan tek isteğimiz sahaya çıkıp fair play çerçevesinde dışardakilere örnek olacak şekilde mücadele etmeleridir. Saha içerisinde ve saha dışarısında kendilerine yakışanları yapmalarıdır. Amatör kulüplerimizi ayakta tutma çalışmalarımı sürdürüyoruz. Görüşmelerimiz devam ediyor. Bu liglerde çocuklarımız gençlerimiz oynuyor ve mücadele ediyor bunlara destek olmak asli görevimiz olması gerekir. Tekrardan amatör ligimize ve amatör takımlarımıza destek olan sponsor olan herkese gönülden teşekkür ederim ayrıca destek olmak isteyen herkese kapımız açıktır” ifadelerini kullandı.
2021-2022 Sezonu Cengiz Ünal Karabük 1.Amatör Ligi 20-21 Kasım’da oynanacak maçlarla başlayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasrada cati yangini evlerindeki cifti vatandaslar kurtardi CMz5x3Wm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasra’da çatı yangını: Evlerindeki çifti vatandaşlar kurtardı

Bartın’ın Amasra ilçesinde bir evin çatısından çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın esnasında evlerinde bulunan çifti vatandaşlar kurtardı.

Amasra ilçesi Kum Mahallesi’nde 6 katlı bir apartmanın çatısında sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Alevlerin yükseldiği çatının alt katında yaşayan bir çiftin yardımına ise çevredeki vatandaşlar yetişti. Çifti daireden çıkartan vatandaşlar, yangına müdahale etmeye çalıştı. Çift, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından apartmanın dışına çıkarılırken, yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin