Jandarmadan yasa dışı ticarete amansız takip - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
jandarmadan yasa disi ticarete amansiz takip zwU3cIut
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Jandarmadan yasa dışı ticarete amansız takip

Tokat’ta düzenlenen operasyonlarda 505 litre uydurma içki, silah, mühimmat ve tarihi eser kaçakçılığı gereçleri de dahil çok sayıda kaçak eser ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında 27 kişi hakkında isimli süreç başlatıldı.

Tokat Vilayet Jandarma Komutanlığı grupları, son 1 ayda kaçak ve düzmece alkol ticareti, kültür ve tabiat varlığı kaçakçılığı ile silah ve mühimmat kaçakçılığına yönelik eş vakitli operasyonlar gerçekleştirdi. Yapılan baskınlarda 505 litre geçersiz içki, 21 kilogram kaçak tütün, 52 bin 994 adet makaron, 3 ruhsatsız tabanca ile bu tabancalara ilişkin 43 adet fişek, 3 ruhsatsız av tüfeği ve 23 adet av tüfeği fişeği, 342 tarihi eser niteliği taşıyan sikke, 37 adet çeşitli kaçak hafriyat gereci ve 4 adet define detektörü ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında 27 kişi hakkında isimli süreç başlatıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, “Toplumun huzur ve güvenliğini tehdit eden yasa dışı faaliyetlere karşı yürüttüğümüz uğraş aralıksız devam edecektir. Hata faillerini yakalamak ve kaçakçılığı kökünden bitirmek maksadıyla titizlikle çalışıyoruz” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda kayip oral sengunun cesedi 85 kilometre uzakta rizede bulundu Olr9pQq9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da kayıp Oral Şengün’ün cesedi 85 kilometre uzakta Rize’de bulundu

Rize’nin Pazar ilçesi Güzelyalı Mahallesi kıyı şeridinde kayalıklar arasında bulunan erkek cesedinin, Trabzon’un Araklı ilçesinde 13 Nisan’dan bu yana kayıp olarak aranan Oral Şengün’e ait olduğu belirlendi.

Trabzon’un Araklı ilçesinde kaybolan Oral Şengün’den (27) uzun süre haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmalarında, emniyet birimlerince yapılan kamera incelemeleri ve teknik analizler sonucunda cep telefonu sinyalinin son olarak Konakönü mevkiinde tespit edildiği belirlenmişti. Bunun üzerine bölgede yürütülen çalışmalar genişletilerek sahil hattına kaydırılmış, aramalara jandarma, sahil güvenlik, AFAD ve dalgıç polis ekipleri ile drone destekli hava unsurları da katılmıştı.

Saha çalışmalarının sürdüğü süreçte Rize kıyılarında kayalıklar arasında bulunan ceset için yapılan incelemelerde kimlik tespiti netleşti. Adli tıp süreci ve resmi değerlendirmeler sonucunda bulunan kişinin Oral Şengün olduğu kesinleşti.

Şengün’ün kaybolduğu nokta ile cesedin bulunduğu kıyı şeridi arasında yaklaşık 85 kilometrelik mesafe olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Ölüm nedenine ilişkin kesin bulguların adli tıp raporuyla ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin