Reklam
Reklam
jandarmadan yasa disi ticarete amansiz takip zwU3cIut
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
0

Jandarmadan yasa dışı ticarete amansız takip

Tokat’ta düzenlenen operasyonlarda 505 litre uydurma içki, silah, mühimmat ve tarihi eser kaçakçılığı gereçleri de dahil çok sayıda kaçak eser ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında 27 kişi hakkında isimli süreç başlatıldı.

Tokat Vilayet Jandarma Komutanlığı grupları, son 1 ayda kaçak ve düzmece alkol ticareti, kültür ve tabiat varlığı kaçakçılığı ile silah ve mühimmat kaçakçılığına yönelik eş vakitli operasyonlar gerçekleştirdi. Yapılan baskınlarda 505 litre geçersiz içki, 21 kilogram kaçak tütün, 52 bin 994 adet makaron, 3 ruhsatsız tabanca ile bu tabancalara ilişkin 43 adet fişek, 3 ruhsatsız av tüfeği ve 23 adet av tüfeği fişeği, 342 tarihi eser niteliği taşıyan sikke, 37 adet çeşitli kaçak hafriyat gereci ve 4 adet define detektörü ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında 27 kişi hakkında isimli süreç başlatıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, “Toplumun huzur ve güvenliğini tehdit eden yasa dışı faaliyetlere karşı yürüttüğümüz uğraş aralıksız devam edecektir. Hata faillerini yakalamak ve kaçakçılığı kökünden bitirmek maksadıyla titizlikle çalışıyoruz” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
milletvekili sahin en buyuk gucumuz kardesligimiz ve meseleleri suhuletle cozebilme irademizdir bTrrrX4L
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Milletvekili Şahin: “En büyük gücümüz kardeşliğimiz ve meseleleri suhuletle çözebilme irademizdir”

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, AK Parti’nin 25 yıllık siyasi başarısının temelinde birlik, beraberlik, tevazu ve vatandaşla kurulan güçlü bağın bulunduğunu söyledi.

Parti teşkilatlarına yönelik değerlendirmelerde bulunan Şahin, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana milletle iç içe bir siyaset anlayışı benimsediğini belirterek, vatandaşlarla kurulan samimi ilişkinin partinin en önemli gücü olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde teşkilatların her zaman vatandaşın yanında olduğunu vurgulayan Şahin, “Bu 25 yıllık süreç içerisinde halkımızın bize yönelik ortaya koymuş olduğu teveccüh açısından sarsılmaz sırrın şu olduğu kanaatindeyim; vatandaşımıza başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere teşkilatlarımızla birlikte kapımızı sürekli açık tuttuk” dedi.

Hiç kimseye kibirle yaklaşmadıklarını ve tevazu anlayışıyla hareket etmeye gayret ettiklerini belirten Şahin, teşkilat yapısındaki dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Muhalefet partilerinde yaşanan iç tartışmalara da değinen Şahin, “Aramızdaki uhuvveti koruduk. Muhalefetin bugün içerisine düştüğü tabloya baktığımızda, bizim en büyük gücümüzün muhabbetimiz, kardeşliğimiz ve meseleleri suhuletle çözebilme irademiz olduğunu görüyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti teşkilatlarının en zorlu dönemlerde dahi çalışmalarını aksatmadan sürdürdüğünü kaydeden Şahin, il ve ilçe danışma toplantılarının yanı sıra büyükşehirlerde mahalle danışma toplantılarının da düzenli olarak gerçekleştirildiğini söyledi.

Şahin, teşkilatların başarısının temelinde manevi motivasyonun bulunduğunu belirterek, “Sarsılmaz sırrımızın bu manevi motivasyon olduğunu düşünüyorum. Hele hele Karabük’te şimdiye kadar ortaya koyduğumuz başarıların en büyük pay sahibinin de bu anlayış olduğu kanaatindeyim” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin