İl Sağlık Müdürlüğünde Koordinasyon Masası Kuruldu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Şubat, 2023 14:33 tarihinde yayınlandı
0
0

İl Sağlık Müdürlüğünde Koordinasyon Masası Kuruldu

Kahramanmaraş Merkezileri meydana gelen ve 10 İli etkileyerek büyük yıkıma neden olan deprem felaketi nedeniyle Karabük’e gelen depremzedeler için İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde Koordinasyon Masası kuruldu.

İl sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı; “İlimizde misafir olan depremzede vatandaşlarımızın sağlıkla ilgili problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturmak ve sağlık kuruluşlarımızla bağlantılarını sağlamak üzere Müdürlüğümüz bünyesinde koordinasyon masası kurulmuştur. Depremzede vatandaşlarımız   0370 433 61 48 nolu telefonu arayarak görevlilerimize ulaşabilirler” dedi.

KYK YURDUNDA POLİKLİNİK HİZMETLERİ VERİLMEYE BAŞLANDI

İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı İsmail Necati Efendi Yurdunda kalan depremzedeler için poliklinik kurulduğunu belirterek, “Bu poliklinikte aile hekimi uzmanı, aile hekimi asistanı, psikolog, hemşire ve tıbbi sekreter görevlendirilerek yurtta poliklinik hizmeti verilmeye başlandı. Yurtta kalan misafirlerimiz için yazılan reçeteler Safranbolu’daki nöbetçi eczanelerimiz aracılığıyla depremzede hastalarımıza günlük olarak ulaştırılacaktır” dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte kadin eski esini bicakla yaraladi QcJqAscH
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Nisan, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te kadın eski eşini bıçakla yaraladı

Karabük’te bir kadın, tartıştığı eski eşini bacağından bıçakla yaraladı.

Alınan bilgiye göre, olay 100. Yıl Mahallesi 1065 Nolu Sokak’ta meydana geldi. Tolga T.(36) ile eski eşi D.K.(26) arasında alkol aldıkları sırada henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine D.K., iddiaya göre eline aldığı meyve bıçağıyla Tolga T.’yi bacağından yaraladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, kadın polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin