Karabük Postası tarafından
09 Mart, 2016 09:11 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Gençlik Meclisinden Muhtarlara Eğitim

KASTAMONU Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Kastamonu merkezdeki Mahalle Muhtarlarına Gençlik Meclisi Eğitmenlerinden H. Nur Ekici eğitmenliğinde e-devlet uygulamaları sosyal medya araçları ve güvenli internet kullanımı hakkında uygulamalı eğitim verdi. Kastamonu Belediyesinde verilen eğitime, 19 mahalle muhtarından 12 muhtar katıldı. Eğitimden son derece memnun kalan muhtarlar Gençlik Meclisinin bu çalışmasından dolayı teşekkür etti. Eğitimi ziyaret eden Belediye Başkanı Tahsin Babaş, muhtarların sorunlarını dinledikten sonra istişarelerde bulunup mahallerindeki sorunların kendisine watsap uygulaması ile anında ulaşabileceklerini ve böylece zaman kaybının önlenip anında müdahale edilebileceğini belirtti. 25 yaş üstü vatandaşlara verilen eğitimin devam edeceğini belirten Gençlik Meclis başkanı Zülküf Dal, Gençlik Meclisi olarak Kastamonu’daki vatandaşlara ellerinden geldiğince farklı konularda eğitim vereceklerini belirterek, şuan Gençlik Meclisi bünyesinde 5 eğitmenin olduğunu ve daha da eğitmen yetiştireceklerini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Aralık, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Motosiklet Sevdalıları arama ve kurtarma ekibi akredite olma yolunda

Türkiye genelinde 232 binden fazla katılımcısı bulunan Zonguldak Motosiklet Sevdalıları Grubu, 30 kişilik motorize gönüllü arama ve kurtarma ekibi ile AFAD tarafından akredite olmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Zonguldak Motosiklet Sevdalıları Grubu Ekip Başkanı Ali Sarol, AFAD tarafından verilen eğitimlerin ardından gönüllü arama ve kurtarma ekibi olarak akreditasyon alma yolunda olduklarını söyledi. Sarol yaptığı açıklamada, "AFAD Zonguldak İl Müdürlüğü koordinasyonunda, Kozlu TTK Müessesesinde bulunan eğitim alanında AFAD eğitmenleri tarafından verilen eğitimleri başarıyla tamamladık. Türkiye’nin ve bölgemizin ilk motosikletli, motorize 30 kişilik gönüllü arama ve kurtarma ekibi olarak akreditasyon sınavını geçerek ekibimizi kurmuş bulunmaktayız. Ülkemize ve tüm insanlığa hayırlı olsun. Çıkmış olduğumuz bu yolda Allah utandırmasın" dedi.
Gerçekleştirilen eğitimlerde Alaplı Temsilcisi olarak Tapu Müdürlüğü personeli Murat Kande da yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin