Eskipazar’da Kitap Sohbetleri Toplantısı

Karabük Postası tarafından
19 Ekim, 2016 14:08 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında uygulamaya konulan "Okuyan ve Anlayan Nesiller Projesi" kapsamında uygulamaya konulan ve öğrencilerin okuma alışkanlığını artırmak, öğrencilerde okuma kültürü oluşturmak, okul kütüphanelerini zenginleştirmek amacıyla yürütülen “KİTAP SOHBETLERİ” nin  ikincisi  İlçe Milli Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu ve Şube Müdürleri Salih Özgün ile Sezai Keklicek´in katılımı ile  Çok Programlı Anadolu Lisesinde  yapıldı. Sohbete Okul Müdürü Osman Saraçoğlu ve T.D. Edebiyat Öğretmeni Zeliha Tosyalı katıldı. Öğrencilere kitap hediye eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu, öğrencilerle sohbet ederek okumanın önemine dikkat çekerek; milli manevi değerlerine önem gösteren, ilmin peşinde koşan, kendi aklıyla istikamet üzere yürüyen gençler olmaları gerektiğine vurgu yaptı. Ardından, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Said Nuri Odabaşoğlu ve Şube Müdürleri 9. sınıfların Biyoloji dersine girerek öğrencilerle sohbet etti. Öğretmenler odasında öğretmenlerle de sohbet eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Odabaşoğlu ve Şube Müdürlerimiz okuldan ayrıldı.

ÇEDAŞ ekipleri zorlu kış şartlarında enerjiyi kesintisiz sağlamak için çalışıyor

Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Şubat, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tokat’ın Erbaa ilçesinde ağır kar yağışı ve dondurucu soğuk nedeniyle oluşan elektrik arızalarına ÇEDAŞ grupları şiddetli kurallarda müdahale ediyor.
Erbaa ilçesine bağlı Gökal Beldesi Kızılotluk Mevkii’nde, yaklaşık bir haftadır devam eden ağır kar yağışı elektrik dağıtım sınırlarında arızalara neden oldu. Kar kalınlığının 1 metreyi bulduğu, rakımın ise bin 700’lere ulaştığı bölgede, tipi ve buz yükü nedeniyle iletken dolaşığı ve tel kopmaları kaynaklı elektrik arızaları meydana geldi. Bölgede sorumlu dağıtım şirketi Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) grupları, ulaşımın araçlarla mümkün olmadığı noktalara yaya olarak ilerleyerek arızalara müdahale etti. Vakit zaman tesirli olan tipi ve sıfırın altında 17 dereceyi bulan dondurucu soğukta gruplar, 7/24 vazife başında kalarak güç akışını sağlamak için ağır efor harcıyor.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.