Karabük Postası tarafından
24 Haziran, 2016 10:11 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Devrek SYDV’dan İhtiyaç Sahiplerine Ramazan Yardımı

ZONGULDAK Devrek Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından Ramazan ayının başlaması nedeniyle ilçe ve köylerde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlar nakit yardımı yapılmaya başlandı. Zonguldak'ın Devrek İlçe Kaymakamlığı Sosyal Hizmetler Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçe ve köylerde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan ayı nedeniyle yapılan nakit yardımı sıkıntısı olan vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı. Devrek SYDV Müdürlüğü tarafından Ramazan ayının başlaması ile birlikte ilçe ve köylerde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere şimdiye kadar 1.320 TL nakit yardımı yapıldı. Konuyla ilgili bilgi veren Devrek Kaymakamı Yakup Güney , “İlçemiz ve köylerinde yaşaya ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için oluşturulan “Ramazan Yardımı” başkanlığım nezaretinde toplanan Mütevelli Heyetinin de onayladığı nakit yardımları banka aracılığı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmaya başlanmıştır. Ramazan ayı başladığından bu yana ihtiyaç sahibi 523 aileye, ailede yaşayan kişi sayıları da dikkate alınmak suretiyle 200 TL ile 250 TL arasında yardım yapılmış ve hali hazırda toplamda 1.320 TL dağıtılmıştır. Bize SYDV Genel Müdürlüğünden gelen rakam toplam 70 bin TL'dir geri kalan kısmı ise kendi bütçemizden temin ederek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Amacımız bizde kaydı bulunan vatandaşlarımızın hepsine ulaşarak her zaman olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşımıza devlet olarak bir nebzede olsa katkıda bulunmaktır” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Vali Makas, Konuralp’de yapılan denetime katılarak esnafları ziyaret etti

Düzce Valisi Mehmet Makas, Konuralp bölgesinde yürütülen güvenlik ve asayiş uygulamalarını yerinde incelemek amacıyla trafik ve jandarma ekiplerinin denetim noktalarını ziyaret etti.
Denetim noktalarında görevli personelden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Mehmet Makas, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak adına yürütülen uygulamaların aralıksız sürdürüldüğünü vurguladı. Özellikle trafik güvenliği, asayiş ve kamu düzeninin korunmasına yönelik denetimlerin önemine dikkat çeken Makas, sahada görev yapan ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi. Programı kapsamında Konuralp bölgesindeki esnafları da ziyaret eden Vali Makas, işletme sahipleriyle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Esnaflarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Makas, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu ifade etti. Vali Makas, ziyaretleri sırasında bölgede bulunan Düzce Üniversitesi öğrencileri ve vatandaşlarla da sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Öğrencilerin ve vatandaşların görüşlerini dinleyen Makas, Konuralp’in hem tarihi hem de sosyal yapısıyla Düzce için önemli bir merkez olduğunu belirterek, bölgenin gelişimine yönelik çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin