BEÜ Tıp Fakültesi 2015-2016 Mezunlarını Verdi

Karabük Postası tarafından
18 Haziran, 2016 08:04 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

ZONGULDAK BEÜ Tıp Fakültesi Bölümü 2015-2016 eğitim öğretim mezunlarını verdi. BEÜ Tıp Fakültesi Bölümü 2015- 2016 mezunları için Sezai Karakaoç Kültür Merkezinde mezuniyet töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, BEÜ Rektör Yardımcısı Varım Numanoğlu, dekanlar, öğretim üyeleri ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan BEÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taner Bayraktaroğlu, şunları söyledi:“Fakültemiz 11. Mezunlarını vermektedir. 78 genç hekimi ülkemiz sağlık ordusuna katmanın sevicini ve gururunu yaşıyoruz. BEÜ Tıp Fakültesi olarak öncellikle ulusal düzeyde tıp eğitimi yapmayı, araştırma yapmayı ve üst düzeyde sağlık hizmeti sunmayı bu çerçevede milli ve manevi değerlere bağlı üst düzeyde bilgi birikimine sahip iyi tanı ve tedavi yapan etik değerlere saygılı nitelikli hekimler yetiştirmeyi amaçladık. Mezunlarımız son yıllarda tıp da uzmanlık sınavlarında önemli başarılar elde etmiştir. 2013 yılı eylül dönemi Tıp da Uzmanlık Sınavı (TUS) tüm tıp fakülteleri arasında yerleştirme oranına göre Türkiye 2. si olmuştur.” 2015- 2016 Eğitim Öğretim yılı Okul birincisi Damla Karan ailesiyle birlikte mezuniyet kütüğüne isminin yazılı olduğu levha çaktı. Konuşmaların ardından 2015 -2016 eğitim öğretim yılında dereye girenlere ödülleri verilirken mezun olan 78 doktor adayına diplomaları hocaları tarafından verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Erbaa Belediyesi’nden 200 dairelik konut projesi atağı

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, yeni yerine taşındıktan sonra yıkım çalışmaları yapılan eski Oduncular Sitesindeki çalışmaları yerinde inceledi. Lider Karagöl İmbat’ın kentin gerdanlığı olduğunu söz ederek oduncular sitesine 200 dairelik bir toplu konut planladıklarını söyledi.
Erbaa Belediyesi tarafından D-100 kara yolu kenarında yeni yeri tahsis edilen oduncular sitesinin taşınma süreçlerinin tamamlanmasıyla birlikte Gündoğdu Mahallesi’nde bulunan eski oduncular sitesi yıkıldı. Yıkım çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl alanda incelemelerde bulundu.

"Burayı kentin gerdanlığı olarak düşünüyoruz"
Yaptıkları projelerle kentin doğu ve batı ekseninde yeni merkezlere kavuşmasını planladıklarını söyleyerek İmbat Park’ının kentin gerdanlığı olarak isimlendirdiklerini belirten Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl "Biz öncelikle İmbat Çayının kenarını, Erbaa’nın gerdanlığı olarak düşünüyoruz. Uzunluklu boyunca etrafın ışıklandırıldığı bir alanı kentin gerdanlığı olarak hayal ediyoruz. Biliyorsunuz İmbat Park Projesinde, bisiklet yoludur, yürüyüş yoludur, aydınlatmadır araç yollarımızdır bunları muhakkak bir düzeye getirmiştik. İnşallah devamı gelecek. Hem Osmangazi hem Gaziosmanpaşa hem Yıldırım Beyazıt başka mahallelerimizde bu çalışmalarımızı tamamlama niyetindeyiz" dedi.

Oduncular sitesine 200 konut
Yıkımı yapılan eski oduncular deposunun yerine 200 konutluk bir proje hazırladıklarını tabir eden Lider Karagöl; "Tabi bu çalışmanın bir de aşikâr başlı noktalarda spesifik projeleri var. Belirli başlı noktalarda toplumsal donatı alanları var. Parklar var. Tahminen Bayan Çocuk Ömür Merkezleri olacak. Spor tesisleri olacak. Burada şu anda bulunduğumuz eski oduncular deposunun olduğu noktada İmbat’taki dönüşümün öbür bir ayağı. Biz burada 200 dairelik bir toplu konut planladık. Projeleri bitti diyelim. Şu anda bu alanın paklığı de son evreye geldi. İnşallah yakın vakitte açık ihaleye çıkarak buradaki projemizi hayata geçirme niyetindeyiz. Hem İmbat’ın kenarındaki dönüşümün fitilini buradan ateşlemeyi istiyoruz. Hem de Erbaa’nın gerdanlığı olan İmbat’ın etrafında hoş bir proje olsun istiyoruz. Kentimizin konut gereksinimine yönelik bir çalışma yapmış olacağız. Zira TOKİ inşallah yakın vakitte ihaleye çıkacak, bizim burada yapacağımız projeyle birlikte devlet eliyle 500 konutun üzerinde katkı sağlayacağız. İnşallah buranın dönüştüğü, çocukların, bayanların rahat vakit geçirdiği, İmbat Park’ın etrafındaki düzenlemenin öbür bir düzeye çıktığı, kulesinin, yürüyüş yollarının, aydınlatmasının, kent görünümünün olduğu eski o berbat imajların ortadan kalktığı bir alan olacak" diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.