Array ( [hedef] => 2026-02-21T06:04:00+00:00 [iftar_hedef] => 2026-02-21T18:37:00+00:00 [vakitler] => Array ( [İmsak] => 06:06 [Güneş] => 07:31 [Öğle] => 13:08 [İkindi] => 16:06 [Akşam] => 18:36 [Yatsı] => 19:56 ) [gorunecek_hedef] => 2026-02-21T06:04:00+00:00 [gorunecek_etiket] => İmsaka kalan )
karabuk
İmsak 06:06
Güneş 07:31
Öğle 13:08
İkindi 16:06
Akşam 18:36
Yatsı 19:56
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ağustos, 2025 20:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Beşiktaşlılardan Fenerbahçelilere çağrı

Düzce Belediyesi tarafından başlatılan Pak Kent Düzce kampanyası her kısmın dayanağını alarak geniş kitlelere ulaşmaya devam ediyor. Mahallelerde yürütülen paklık seferberliğinde bir birinci yaşandı, Düzce Beşiktaşlılar Derneği üyeleri ve mahalle sakinleri saha işçilerini yalnız bırakmadı.
Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Pak Kent Düzce kampanyası kapsamında 64 mahallede başlattığı seferberliği sürdürüyor. Koçyazı mahallesinde detaylı paklık çalışması yürüten saha takımına örnek bir dayanak çalışması da yapıldı. Toplumsal farkındalığı artırmak emeliyle kampanyaya dayanak vermek isteyen Düzce Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Ömer Faruk Kubilay, idaresi ve üyeleri ile birlikte Koçyazı Parkı’nda yapılan paklık çalışmasına katıldı. Paklık anlayışının her kısımdan iştirakle gerçekleşerek kalıcı olacağına inandıklarını söyleyen dernek üyeleri, saha işçisi ile iş kısmı yaparak parkın temizlenmesine yardımcı oldu.
Mahalle sakinlerinin de ilgiyle izlediği iş birliğinde örnek bir dayanışma daha yaşandı ve Düzcelilerin kampanyayı benimsediği bir defa daha kanıtlandı. Mahalle sakinlerinden hassas bir vatandaş, alanda çalışan Düzce Belediyesi işçileri ile dernek üyelerine soğuk içecek ikramında bulunarak takviye verdi.

Fenerbahçelilere davette bulundular
Temizlik çalışmasında saha işçisine yardımda bulunan dernek üyeleri yaptıkları açıklamada çalışmaları desteklediklerini söz ederek Düzce Fenerbahçeliler Derneği’ne de davette bulundu: "Bugün bizim için manalı bir gün Onursal Liderimiz Süleyman Seba’nın mevt yıl dönümü. Bu yıl dönümünde Düzce Belediyemizin başlattığı kampanyaya takviye verip paklık yaparak onu yad etmek istedik. 1903 Düzce Beşiktaşlılar Derneği olarak, Düzce Belediye Liderimiz Dr. Faruk Özlü’nün başlatmış olduğu Paklık Kampanyasına dayanağımız devam ediyor. Liderimize bu husustaki çalışmalarından ötürü teşekkür ederiz. Buradan davette bulunarak Düzce Fenerbahçeliler Derneği’ni kampanyaya davet etmek istiyoruz."

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Şubat, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Devrek Ramazan ayının ilk Cuma namazı kılındı

Devrek Ramazan ayının ilk Cuma namazı yoğun katılım ile idrak edildi.
İslam aleminin kutsal ayı olan 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının başlaması nedeniyle mübarek ayın da ilk Cuma namazını kılmak için Devrekliler camilere akın ettiler. İslam aleminde 11 Ayın sultanı olarak bilinen Ramazan ayının başlaması nedeniyle mübarek ayın ilk Cuma namazında da Devrekli vatandaşlar camilere akın ettiler. Zonguldak’ın Devrek İlçesinde ve çevresinde ikamet eden müminler Ramazan ayının ilk Cuma namazını eda edebilmek için çevrelerde camilere akın ettiler.
Mübarek ayın ilk Cuma namazını eda edebilmek için adeta birbirleriyle yarışan vatandaşlar namaz kılmak için iştirak ettikleri camilerin içlerinde yer bulamayanlar namazlarını camilerin avlularında ve yollarda eda etmek zorunda kaldılar.

Bizi sosyal medyadan takip edin