Zonguldak’ta hafta sonunu kıymetlendirmek isteyen amatör balıkçılar, Fener mevkisindeki falezlerde olta attı.
Havanın güneşli olmasını fırsat bilen vatandaşlar, sabahın erken saatlerinden itibaren falezlere gelerek denizle baş başa keyifli anlar yaşadı.
Oltalarıyla falezlerin kenarında yerlerini alan balıkçılar, bilhassa istavrit ve mezgit avlamaya çalıştı. Bazıları tek başına sakinliğin tadını çıkarırken, birtakım balıkçılar da arkadaş kümeleriyle birlikte sohbet ederek vakit geçirdi.
Balık tutmanın kendileri için bir tutku olduğunu lisana getiren vatandaşlar, "Hafta sonları burada hem balık tutuyoruz hem de gerilim atıyoruz. Falezlerin görüntüsü da çok güzel" sözlerini kullandı.
Özellikle bahar aylarında ağır ilgi gören Fener mevkisi, hem tabiat severlerin hem de amatör balıkçıların uğrak noktalarından biri olmaya devam ediyor.