blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Temmuz, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ardanuç’ta baraj gölünde dev yayın balıkları yakalandı

Artvin’in Ardanuç ilçesinde baraj gölünde balık avına çıkan iki arkadaş, biri 43 kilo, başkası 36 kilo olan iki dev yayın balığı yakaladı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Ardanuç ilçesindeki baraj gölünde amatör balıkçılık yapan iki arkadaşın köprü üzerinde yaptıkları av sırasında dev yayın balıkları oltaya takıldı. Uzun uğraşlar sonucu sudan çıkarılan balıkların biri 43 kilo, oburu ise 36 kilo yükünde olduğu belirlendi.
O anları cep telefonuyla kaydeden balıkçılar, yakaladıkları balıklarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Temmuz, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Akçakoca’da denize girilmemesi kararı alındı

DÜZCE(İHA) – Düzce’nin Akçakoca ilçesinde olumsuz hava ve deniz kaideleri nedeniyle Kaymakamlık denize girilmemesi istikametinde karar verdi.
Akçakoca Kaymakamlığı toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda denize girilmemesi kararı alındığını bildirdi. Açıklamada, "Olumsuz hava ve deniz kuralları nedeniyle; Kaymakamlığımızca 26 Temmuz 2025 tarihinde saat 14.30 prestijiyle Akçakoca ilçemizdeki tüm plaj ve kıyılarda denize girilmemesi tarafında karar alınmıştır. Can güvenliği nedeniyle vatandaşlarımızın denize girmemeleri konusunda gerekli hassasiyeti göstermelerini değerle rica ediyoruz" denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.