blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
14 Ağustos, 2025 10:21 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Yarı Final Müsabakaları Karabük’te Başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) kapsamında Basketbol Yarı Final Müsabakaları 15-17 Ağustos 2025 tarihleri arasında Karabük’te gerçekleştirilecek.

Erkek müsabakaları Yeni Mahalle Spor Salonu’nda, kız müsabakaları ise Yenişehir Spor Salonu’nda oynanacak. Açılış seremonisi 15 Ağustos Cuma günü saat 10.00’da Yeni Mahalle Spor Salonu’nda yapılacak.

Organizasyona Amasya, Artvin, Çorum, Düzce, Erzurum, Kastamonu, Karabük, Ordu, Rize, Samsun, Tokat, Trabzon ve Zonguldak illerinden toplam 300 sporcu ve idareci katılacak.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen genç basketbolcuların mücadele edeceği bu yarı final karşılaşmaları, hem sporculara önemli bir deneyim kazandıracak hem de Karabük’te basketbol severlere heyecan dolu anlar yaşatacak. Tüm spor severleri açılış seremonisine ve 3 gün sürecek heyecan dolu müsabakalara davet edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Mustafa Akgün tarafından
14 Ağustos, 2025 15:06 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Milletvekili Cem Şahin: “Nice AK Yıllara”

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, partisinin 24. kuruluş yılı nedeniyle yaptığı açıklamada, "Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek yola çıkan AK Parti, bugün 24. yaşını kutluyor dedi.

Şahin yaptığı açıklamadaşu ifadelere yer verdi:

"14 Ağustos 2001’de milletimizin umudu olarak doğan AK Parti; Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, milli iradenin gücüyle birleşerek ülkemizin kaderini değiştirdi.

24 yıldır; demokrasiyle kalkınmayı, adaletle refahı, istikrarla güçlü Türkiye’yi inşa eden, “Halka hizmet, Hakk’a hizmettir” anlayışıyla yoluna devam eden bu kutlu davanın bir neferi olmaktan gurur duyuyorum.

AK Parti, kurulduğu günden bugüne yalnızca bir siyasi hareket değil; milletimizin umudu, mazlumların sesi ve milli iradenin en güçlü temsilcisi olmuştur. Adaletin, kalkınmanın ve kardeşliğin öncüsü olarak ülkemizi büyütmüş, Türkiye’yi dünya sahnesinde söz sahibi bir aktör haline getirmiştir.

Bugün 24. yılında; ilk günkü aşk, inanç ve kararlılıkla yolumuza devam ediyor, Türkiye Yüzyılı vizyonunu hayata geçirmenin onurunu yaşıyoruz.

Türkiye’yi yarınlara güvenle taşıyan liderliğinden dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum.

Bu davaya gönül ve alın teriyle emek veren tüm dava arkadaşlarımıza, milletimize hizmet yolunda fedakârca çalışan teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Nice AK yıllara."

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.