blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Kasım, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Alaplı’da üniversite öğrencilerinden ATM ve baz istasyonu talebi

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Tepeköy Mahallesi’nde bulunan Meslek Yüksekokulu öğrencileri, bölgede ATM ve baz istasyonu bulunmadığı için mağdur olduklarını belirterek, yetkililerden dayanak istedi.
Alaplı Meslek Yüksekokulu’nda tahsil gören öğrenciler, "100 TL çekmek için çarşıya inmek zorunda kalıyoruz. Tepeköy’e ATM istiyoruz. Ayrıyeten yurdumuzda telefonlarımız çekmiyor, çok mağduruz" tabirlerini kullandı.
Alaplı Yurtkur Müdürü Ayşegül Akgül ile birlikte Alaplı Kent Kurulu hizmet binasını ziyaret eden öğrenciler, burada Kent Kurulu Lideri Yasin Ören ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
Kent Konseyi Başkanı Ören, öğrencilerin taleplerini dinleyerek tahlil konusunda teşebbüslerde bulunacaklarını belirtti. Öğrenciler ise gösterilen ilgiden ötürü Kent Kurulu idaresine ve Yurtkur Müdürlüğüne teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Karakaş, “Yenice ıhlamur balının AB’den coğrafi işaret alması gurur kaynağı”

Yenice Belediye Başkanı Serkan Karakaş, ilçeye mahsus ıhlamur balının Avrupa Birliği tarafından coğrafik işaret tescili almasının büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.
Karakaş, yaptığı açıklamada, Yenice’nin isminin bir defa daha memleketler arası arenada duyulduğunu söz ederek, "Avrupa Birliği’nin coğrafik işaret tesciliyle ıhlamur balımız artık dünya pazarlarında hak ettiği pahaya yine kavuşuyor. İlçemiz için tarihî bir gün yaşıyoruz" dedi.
Projeye emek veren tüm kurumlara teşekkür eden Karakaş, "Başta Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Bey olmak üzere, Valimize, milletvekillerimize ve Kaymakamımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıyeten süreç boyunca dayanak veren tüm sivil toplum kuruluşlarımıza ve üreticilerimize de şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.
Karakaş, Yenice’nin doğal eserlerinin memleketler arası tanınırlığının artmasının bölge iktisadına kıymetli katkı sağlayacağını tabir etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.