Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Eflani’de esnaflara COVİD 19 Denetimi

Gündem Yayın: 10.08.2021 10:54
Yazar:
Eflani’de esnaflara COVİD 19 Denetimi

Eflani ilçesi  genelinde korona virüs salgını tedbirleri kapsamında; esnaf denetimleri haftanın 7 günü aralıksız devam ediyor.

Denetimlerde vaka sayılarındaki artışa dikkat çekilerek, vatandaşların ve esnafların daha dikkatli olması istendi

Eflani Kaymakamlığından yapılan açıklamada; “İlçemiz genelinde koronavirüs tedbirleri kapsamında, esnaf denetimleri haftanın 7 günü aralıksız devam edecektir. Vaka sayılarındaki artış nedeniyle dahada dikkatli olunması, düğün,nişan,mevlit gibi orgazisasyonların kesinlikle kapalı alanlarda yapılmaması, taziye ya da ev ziyaretleri gibi insanların toplu olarak bir araya gelmelerini sağlayan faaliyetlere ara verilmesi gerekmektedir.

İlçe Emniyet Amirliği personeli, Esnaf Odası yetkilileri ve Candaroğulları mahallesi muhtarı tarafından esnaf denetim komisyonu olarak, lokanta, restaurant, çay bahçesi,kahvehaneler, pazar yeri esnafı gezilip temizlik, maske, mesafe, HES kodu uygulaması,14 kural gibi dikkat edilmesi gereken noktalarda esnafa gerekli bilgiler verilip uyarılarda bulunuldu” denildi.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Atın doğum anı görüntülendi

Gündem Yayın: 07.05.2024 04:48
İhlas Haber Ajansı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir at çiftliğinde atın doğum anı görüntülendi.

Safranbolu’da bulunan Oğuzhan At Çiftliği’nde Pony cinsi atın doğum anları görüntülenirken, at çiftliğinin misafirleri de heyecana ortak oldu.

6 yaşındaki ’Şeker’ isimli atın doğum anları saniye saniye kaydedilirken, doğan taya ’Jelibon’ ismi verildi.

Oğuzhan At Çiftliği sahibi Oğuzhan Güngör, “Çiftliğimizin Şeker’i sağlıklı bir tay dünya getirdi. Çok güzel bir anı oldu hem bizim için hem de misafirlerimiz için. Çok heyecanlıydık. O anları da kayıt altına aldık” dedi.

Paylaş: