Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Safranbolu Belediyesi Bayram hazırlıklarını tamamladı

Safranbolu Yayın: 16.07.2021 09:42
Yazar:
Safranbolu Belediyesi Bayram hazırlıklarını tamamladı

Kurban Bayramı süresince Safranbolu’da halk otobüslerimiz ücretsiz hizmet verecek

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu’nun Kurban Bayramı’nda yerli ve yabancı misafirleri ağırlamaya hazır olduğunu söyledi.

Safranbolulu vatandaşların ve ilçeyi ziyaret edecek olan yerli yabancı misafirlerin tatillerini en iyi şekilde geçirebilmeleri için tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, ““9 gün olarak belirlenen Bayram tatiline Fen İşleri, Şantiye, Zabıta, Halk Masası, Su ve Kanalizasyon ve Temizlik İşleri Müdürlükleri ekiplerimiz ile hazırız. Vatandaşlarımızın sağlıklı kurban alabilmeleri, bayram alışverişlerini gönül rahatlığı ile yapabilmeleri için denetimleri her alanda aralıksız sürdürüyor. Bununla birlikte Kurban Bayramı süresince halk otobüslerimiz ücretsiz hizmet verecek. Her zaman olduğu gibi Halk Masası birimimiz yine 7/24 halkımızın hizmetinde olacak.Vatandaşlarımız 153 nolu ücretsiz telefon hattından taleplerini bildirebilecekler.

Ben bu vesile ile bir bayrama daha Safranbolulu hemşehrilerim ile huzur içerisinde erişebilmenin mutluluğunu yaşadığımızı ifade ediyor; bayramın huzur, barış, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.” diye konuştu.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor’un yıldızı Pepe, halı sahada görüntülendi

Spor Yayın: 03.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı

Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Nicolas Pepe, halı sahada maç yaparken görüntülendi.

Trabzonspor’un sezon başında kadrosuna kattığı Nicolas Pepe, halı sahada taraftarlarla maç yaparken görüntülendi. Bu sezon Trabzonspor formasıyla Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda 18 müsabakada forma giyen Pepe, 5 gol atmıştı.

Halı saha performansında da etkili olan Fildişi Sahili oyuncunun yaptığı şov da dikkat çekti.

Paylaş: