Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Karabük’e 3 Milyon TL Ek Ödenek

Gündem Yayın: 27.05.2021 10:29
Yazar:
Karabük’e 3 Milyon TL Ek Ödenek

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, İl Özel İdaresinde kullanılmak üzere 3 milyon lira ilave ek ödenek aktarıldığını söyledi.

Milletvekili Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş  yaptıkları ortak açıklamada; “Karabük İl Özel İdaremizde kullanılmak üzere 3 Milyon TL İlave Ek Ödenek ilimize aktarılmıştır.

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı’ndan talep ettiğimiz ve yapmış olduğumuz görüşme ve girişimler neticesinde İller İradesi Genel Müdürlüğü bütçesine aktarılan 3 Milyon TL ödenek ilimiz Defterdarlık hesabına aktarılmış olup, söz konusu ödenek Karabük İL Özel İdaremiz de ilimizin ve ilçelerimizin ihtiyaçlarında kullanılacaktır.

Koronavirüs sürecine rağmen Karabük’ümüzün ihtiyacı olan ödeneklerimiz kesintisiz gelmeye devam etmektedir. AK Parti Karabük milletvekilleri olarak yine ilimiz genelinde devam eden, proje aşamasında ve yatırım aşamasında olan tüm konularımızın takipçisi olmaya devam ediyoruz.

Tahsis edilen ödeneğin ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Gündem Yayın: 05.05.2024 04:48
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da narkotik polisi tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yapan Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi’nde K.K., A.A. ve Ş.C.D.’nin ikametine operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda 441 adet sentetik ecza, 75 adet ecstasy hap, 1 adet pompalı tüfek, 3 adet tüfek kartuşu ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Olayla ilgili K.K., A.A. ve Ş.C.D. gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Paylaş: