Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

“19 Mayıs Bağımsızlık Aşkının Adıdır”

Gündem Yayın: 18.05.2021 12:34
Yazar:
“19 Mayıs Bağımsızlık Aşkının Adıdır”

Atatürk’ü  Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta ve ilimizde törenlerle kutlanacak. Kutlamalar yarın saat 10.00 Kent meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayacak

Mustafa Kemal Atatürk’ün 102. yıl önce Bandırma vapuru ile Milli Mücadeleyi başlatmak için Samsun’a ayak bastığı gün olan 19 Mayıs 1919 tarihi aynı zamanda bir Milletin yeniden var oluş günü.

19 Mayıs Atatürk’ü  Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta ve ilimizde törenlerle kutlanacak. Kutlamalar yarın saat 10.00 Kent Meydanında Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayacak

Çelenk sunumu,  günün anlam ve önemini belirten konuşmalardan sonra program, Şiirlerin okunması, Jimnastik gösterisi, Halk oyunları, sporcuların gösterileri devam edecek. Son olarak ise Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edilecek.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının hakemleri belli oldu

Spor Yayın: 06.05.2024 13:29
Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının hakemleri belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının hakemleri belli oldu. Beşiktaş’ın, yarın sahasında oynayacağı MKE Ankaragücü mücadelesinde Zorbay Küçük, Trabzonspor’un da çarşamba günü deplasmanda Fatih Karagümrük ile yapacağı müsabakada Cihan Aydın düdük çalacak.

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final rövanş maçlarının hakemleri açıklandı. Beşiktaş, golsüz berabere biten ilk maçın rövanşında yarın 20.30’da MKE Ankaragücü’nü konuk edecek. Bu mücadeleyi Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Murat Tuğberk Curbay yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Çakır oldu.

Fatih Karagümrük – Trabzonspor maçının hakemi Cihan Aydın

Trabzonspor da 3-2 kazandığı ilk maçın rövanşında deplasmanda Fatih Karagümrük çarşamba günü 20.30’da karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmada hakem Cihan Aydın düdük çalacak. Aydın’ın yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ile Hakan Yemişken yapacak. Turgut Doman da dördüncü hakemlik görevini üstlenecek.(İHA)