Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Rektör Polat’ın 19 Mayıs’ı kutladı

Gündem Yayın: 18.05.2021 12:06
Yazar:
Rektör Polat’ın 19 Mayıs’ı kutladı

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Rektör Polat mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak bağımsızlık ve özgürlük adına milli mücadeleyi başlatmış, Türk Milleti canı pahasına birlik ve beraberlik ruhuyla el ele vererek milli mücadeleyi zaferle taçlandırmıştır. Yeniden uyanışın en önemli adımı olan 19 Mayıs, özveriyle yetiştirdiğimiz geleceğin teminatı gençlerimize armağan edilmiş onlara duyulan güven ve sevginin ne kadar büyük olduğu vurgulanmıştır. Gençlerimiz tarihten aldığı bu büyük güçle, sorumluluğunun bilincinde vatanını severek, değerlerine bağlı, donanımlı, dünyayla yarışabilir şekilde ülkemizi daha ileri noktalara taşımalıdır. Bu bilinçle yetişen gençlerimiz gelecekte milletimizin en büyük güvencesi olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle anıyor, gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.”

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Orman Köylülerine Traktörleri Teslim Edildi

Manşet Yayın: 06.05.2024 12:31
Orman Köylülerine Traktörleri Teslim Edildi

Eskipazar Orman İşletme Müdürlüğünde 2024 yılı ORKÖY Destekleri Üretim Mekanizasyonu Projeleri kapsamında, orman köylerinde ikamet eden 3 kişiye traktörleri teslim edildi.

Eskipazar Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen programa Eskipazar  İlçe Kaymakamı  Fatih Gülnar, Eskipazar İşletme Müdürü G. Basri Altunay, işletme şefleri ve projenin uygulandığı orman köylüleri  katıldı.

Traktörlerin anahtarlarını hak sahiplerine teslim eden Kaymakam Fatih  Gülnar, köylerin  refah düzeyini yükseltecek bu projenin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.  Kaymakam Gülnar; Devletin imkanları doğrultusunda her zaman orman köylülerinin yanında olacaklarını ve desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Orman Koylulerine Traktorleri Teslim Edildi jpg

Eskipazar Orman İşletme Müdürlüğü’nde 2024 yılı projeleri kapsamında 11 orman köyünde 5 adet traktör, 3 adet tambur, 4 ünite süt sığırcılığı, 3 adet 500 m2 sera-plastik ve 12 kişiye mikrokredi tahsisi yapılarak toplamda 27 orman köylüsüne kredi kullandırıldı.

Orman Koylulerine Traktorleri Teslim Edildi21 jpg