Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Tarihi eser niteliğinde 90 sikke ve 25 obje ele geçirildi

Yenice Yayın: 03.05.2021 11:11
Yazar:
Tarihi eser niteliğinde 90 sikke ve 25 obje ele geçirildi

Yenice ilçesinde 3 şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramalarda tarihi eser niteliğinde 90 sikke ile 25 obje ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre Yenice ilçesinde İstihbarat, KOM ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları çalışma sonucunda 3 şüphelinin tarihi eser niteliği taşıyan objeleri ve sikkeleri satarak haksız kazanç sağlığını tespit etti. Düzenlenen operasyonla gözaltına alınan şüphelilerin üzerinden 90 adet sikke ile 25 adet tarihi obje ele geçirildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü yaralandı

Kastamonu Yayın: 28.04.2024 16:24
İhlas Haber Ajansı
Otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü yaralandı

Kastamonu’da otomobil sürücüsünün çarparak kaçtığı motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kaza, Kuzeykent Mahallesi Kamil Demircioğlu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre R.E.H. idaresindeki 37 AB 084 plakalı motosiklet, kavşak içerisinden dönüş yapmak istediği sırada sürücüsü ve plakası tespit edilemeyen otomobille çarpıştı. Kazanın ardından motosiklet sürücüsü R.E.H., motosikletinden düşerek yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan R.E.H., Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan, iddialara göre otomobil sürücüsü ise kazanın ardından olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri, kazaya karışan otomobil ile sürücüyü belirlemek için çalışma başlattı.