Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

AK Parti Gençlik Kolları Türk Bayrağı ve balon dağıttı

Gündem Yayın: 22.04.2021 21:29
AK Parti Gençlik Kolları Türk Bayrağı ve balon dağıttı

AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara Türk Bayrağı ve balon dağıtıldı.
AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları korona virüs tedbirleri nedeniyle 23 Nisan coşkusunu evlerinde yaşayacak çocuklar ile vatandaşlara balon ve Türk Bayrağı dağıtımı yaptı.
Vatandaşların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik, “Çocuklarımızı bu anlamlı günde sevindirmek için bir organizasyon düzenledik. Korona virüs nedeniyle coşku ile kutlayamadığımız 23 Nisan’da, çocuklarımızı mutlu etmenin sevincini yaşıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101.’inci yılını kutlamanın mutluluğunu yaşarken, milletimizin en değerli varlığı, yarınlarımız tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığımız için canını vermiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” dedi.
AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları’nın armağanı olan ay yıldızlı balon ve bayrakları alan çocuklar, bayrakları balkonlarına asacaklarını belirterek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda kendilerini unutmayan AK Parti Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik’e teşekkür etti.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tarihi Sokaklara Dekoratif Taşlar Döşeniyor

Karabük Yayın: 08.05.2024 11:28
Tarihi Sokaklara Dekoratif Taşlar Döşeniyor

Safranbolu Belediyesi Dekoratif Taş Ocağı’nda çıkartılan taşlar Safranbolu’nun tarihi yapısına uygun bir şekilde kentin yol ve kaldırımlarında kullanılmaya başlanırken, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Mahallesi’nde inşaat ruhsatı alan yapılar için yol açma ve mevcut yolu genişletme çalışmaları yapılıyor.

Eflani yolu üzerinde Ağaçkese Köyü mevkiinde yer alan Safranbolu Belediyesi ait Dekoratif Taş Ocağından çıkarılan taşlar Tarihi Çarşı’da kullanmaya başladı. Bu adım, şehrin doğal kaynaklarını koruma ve tarihî dokusunu yaşatma vizyonunun bir yansıması olarak ön plana çıkıyor.

Öte yandan Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü şehrin gelişen yapılaşma ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla şehirdeki altyapıyı güçlendirmek ve ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yol açma ve genişletme çalışmalarına başladı. Yapılan bu çalışmalar, şehrin modern ihtiyaçlarına uygun olarak planlanarak titizlikle uygulanıyor.

15 Temmuz Mahallesi’nde inşaat ruhsatı alan yeni yapılar için yol açma çalışmaları yapılırken,  trafiğin rahatça akmasını sağlamak ve güvenlik amacıyla yol genişletme çalışmaları Safranbolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülüyor. Ayrıca, yeni yapılaşmalar için gerekli altyapı hazırlıkları da yürütülerek, şehrin gelecek dönemdeki ihtiyaçlarına uygun çözümler üretiliyor.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse yapılan çalışmalar ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı; “Safranbolu’nun tarihî dokusunu koruyarak, gelecek nesillere sağlam bir altyapı bırakma hedefimiz var. Doğal yaşamı ve tarihi mirası koruma adına yapılan bu çalışmalar, şehrin sürdürülebilir kalkınmasına önemli katkılar sağlıyor. Üretim merkezlerinizden biri olan Dekoratif taş ocağımızda çıkardığımız taşların Tarihi Çarşı’da kullanılmasıyla birlikte, şehrin karakteristik özellikleri daha da ön plana çıkacak ve ziyaretçilerin gözdesi haline gelecek. Bu taşlar, sadece görsel açıdan değil, aynı zamanda Tarihi Çarşı’nın dayanıklılığını artırarak uzun yıllar boyunca ayakta kalmasına da katkı sağlayacak.“