Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

RAKAMLAR ÜRKÜTÜYOR, KISITLAMALARA UYULMUYOR

Gündem Yayın: 21.04.2021 12:45
Yazar:
RAKAMLAR ÜRKÜTÜYOR, KISITLAMALARA UYULMUYOR

Koronavirüs nedeni ile alınan önlemler vaka sayılarındaki artışı frenleyemiyor. Son aldığımız bilgilere göre;  Karabük’te hastanede Koronavirüs nedeni ile doluluk oranı yüzde 50 seviyesini geçerken, yoğun bakım doluluk oranı ise yüzde 80 civarına yaklaştı

Bir yılı aşkındır tüm dünyayı esir alan yüz binlerce kişinin ölümüne neden olan  Koronavirüs hız kesmedi. Bir taraftan aşılama çalışmaları periyodik olarak sürerken, diğer yandan alınan ek tedbirlere virüsün önünü kesilmeye çalışılıyor. Alınan tedbirlere ve uyarılara rağmen vatandaşların kısıtlamaları ihlal ettiği gözlenirken, vaka sayılarındaki duruma göre önümüzdeki günlerde tam kapanma gündemde.

Son edinilen bilgilere göre; Karabük’te Pandemi nedeni ile hastane doluluk oranı yüzde 50 seviyesini geçmiş durumda. Yoğun bakım doluluk oranı ise yüzde 80 civarına yaklaştı. Günlük ortalama vaka sayısı 150 civarında seyrederken, toplam vaka sayısı ise 24 bin 392, haftalık vaka sayısı ise 1160. Şimdiye kadar iyileşen hasta sayısı ise 22 bin 680 oldu.

Geçen yıl Mart ayından bu yana Karabük’te Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı ise 365 oldu.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Gündem Yayın: 05.05.2024 04:48
İhlas Haber Ajansı

Samsun’da narkotik polisi tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında çalışma yapan Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi’nde K.K., A.A. ve Ş.C.D.’nin ikametine operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda 441 adet sentetik ecza, 75 adet ecstasy hap, 1 adet pompalı tüfek, 3 adet tüfek kartuşu ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Olayla ilgili K.K., A.A. ve Ş.C.D. gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Paylaş: