Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Soğukta aç kalan sahipsiz yavru köpekleri yiyecek vererek besledi

Safranbolu Yayın: 26.03.2021 12:26
Yazar:
Soğukta aç kalan sahipsiz yavru köpekleri yiyecek vererek besledi

Safranbolu ilçesinde Kerem Demir isimli vatandaş etkili olan kar yağışından dolayı yiyecek bulmakta zorlanan yavru köpekleri ve kirpiyi besledi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün dün akşam yaptığı uyarılarının ardından Karabük’ün yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olmaya devam etti. Kerem Demir isimli vatandaş Safranbolu ilçe merkezinde de etkili olan kar yağışının ardından aç kalan sahipsiz yavru köpekleri bir araya getirerek besledi. O anları cep telefonu ile kaydeden Demir’in görüntülerinde bir kirpinin de yavru köpeklerle birlikte olduğu görüldü.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yılanı markete girmeden yakaladılar

Gündem Yayın: 02.05.2024 04:12
İhlas Haber Ajansı
Yılanı markete girmeden yakaladılar

Artvin´in Yusufeli ilçesinde işlek bir caddede bulunan markete girmeye çalışan yılan İtfaiye ekipleri tarafından yakalandı.

Yusufeli ilçe merkezindeki işlek bir cadde üzerinde hizmet veren market sahibi marketinin önünde bulunan su paketinin altına saklanan ve iş yerine girmeye çalışan yılanı görünce İtfaiye ekiplerine haber verdi. Markete gelen itfaiye ekipleri marketin önünde bulunan su paketinin altında saklanan yılanı özel bir aparatla yakaladı. Zehirli olduğu belirtilen yaklaşık bir metre uzunluğundaki engerek cinsi yılan ekipler tarafından yerleşim yerine uzak bir alanda doğaya bırakıldı. Paniğe kapılan vatandaşlar da rahat nefes aldı.

Paylaş: