Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

 3 ETAP TOKİ  PROJESİ İÇİN GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Gündem Yayın: 13.03.2021 12:54
Yazar:
 3 ETAP TOKİ  PROJESİ İÇİN GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Karabük Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile yürütülen 3. Etap Soğuksu Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında hak sahipleri ile görüşmeler başladı. Sırasıyla hak sahipleri görüşmeye çağrılırken, görüşmeleri TOKİ adına özel bir şirket yürütüyor.

Soğuksu mahallesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılacak olan 3. Etap konutlarla  ilgili çalışmaların startı verildi.  Uzun zamandır konuyla ilgili bekleyiş içinde olan hak sahipleri ile görüşmeler başladı.

Karabük Belediyesi ve  Toplu Konut İdaresi (TOKİ)  İşbirliği ile yapılacak olan 3. Etap Soğuksu Kentsel Dönüşüm projesi için hak sahipleri ile görüşmeler 9 Mart Salı günü başlarken, görüşmeler Yeni Mahalle (Salı Pazarı Mevkii) bulunan Sosyal yaşam Merkezinde yapılıyor. Sırayla çağırılan hak sahipleri ile görüşmeleri TOKİ adına özel bir şirket yürütüyor.

Toplam 350 hak sahibi ile görüşmeler yapılacak.Görüşmelerde gayrimenkullerin yapım şekli (betonarme veya kargir)  yapım yılı ve yaşı,  hak sahibi tarafından gayrimenkul ile  ilgili verilen beyannameler ve diğer rayiç bedeller göz önünde bulunduruluyor.

HAK SAHİPLERİ FİYATLARI DÜŞÜK MÜ BULUYOR

Yapılan görüşmeler sonrasında bazı hak sahiplerinin fiyatları düşük bulduğu yönünde bilgi verilirken, diğer yandan da çok varisli gayrimenkullerle ilgili varisler arasındaki anlaşmazlıkların yaşandığı edilen bilgiler arasında.

TOKİ KAZMAYI NE ZAMAN VURACAK

Hak sahipleri ile yapılacak görüşmeler sonrasında dosyanın TOKİ’ye gönderileceği ifade edilirken, yapılacak değerlendirme sonrasında TOKİ’nin ihale çalışmalarını başlatacağı bildirildi.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Otomobil kaygan yolda devrildi:1 yaralı

Gündem Yayın: 04.05.2024 21:18
İhlas Haber Ajansı
Otomobil kaygan yolda devrildi:1 yaralı

Karabük’te yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu istikametinden Karabük istikametine giden A.K (47) yönetimindeki 06 BE 9479 plakalı otomobil, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu su kanalına devrildi.

Kazayı gören diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar sonrası olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada otomobilde bulunan S.K (74) yaralandı. Yaralı ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Paylaş: