Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Yenice Belediyesinden kar küreme ve tuzlama çalışması

Yenice Yayın: 17.02.2021 11:06
Yenice Belediyesinden kar küreme ve tuzlama çalışması

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, kar yağışı ile birlikte kapanan yollarda kar küreme ve tuzlama çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, şu ana kadar  kar yağışı nedeniyle ilçe herhangi bir mağduriyetin ve olumsuzluğun yaşanmadığını söyledi.

Başkan Çaylı yaptığı açıklamada; “Kar yağışının ardından vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için Yenice Belediyesi olarak ilçemizin her noktasında kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. İlçemizde don olaylarının önüne geçmek için yol ve kaldırımlarda kar küreme ve tuzlama çalışması yaparak hem sürücülerin hem de vatandaşlarımızın güvenli ulaşımlarını sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Firari sanık kulübede yakalandı

Gündem Yayın: 19.05.2024 04:24
İhlas Haber Ajansı
Firari sanık kulübede yakalandı

Yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmaya çalışan bir kişi Artvin’de kulübede saklanırken kıskıvrak yakalandı.

Türkiye’nin en yoğun sınır kapıları arasında yer alan Sarp Kara Hudut Sınır Kapısını kullanarak sahte kimlikle Gürcistan’a kaçmaya çalışan G.G. isimli şahıs, Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde yakalandı. İlçeye bağlı Kaya köyü Papat mevkiinde bulunan bir kulübe içerisinde saklandığı tespit edilen G.G., İlçe Jandarma Komutanlığı İstihbarat ve KOM Şube Müdürlükleri ile Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından düzenlenen gece operasyonunda gözaltına alındı. G.G., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Artvin Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na götürüldü.

G.G.’nin 2018 yılında Mersin’in Mut ilçesinde kasten adam öldürme suçundan 35 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi.

Paylaş: