Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Rektör Polat’tan Öğretmenler gününü kutladı

Gündem Yayın: 23.11.2020 09:21
Yazar:
Rektör Polat’tan Öğretmenler gününü kutladı

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Öğretmenlerimiz, çocuklarımızı geleceğe hazırlayan, onları yetiştiren, bir ülke ve milletin geleceğini belirleyen, toplumun en önemli dinamik unsurlarıdır.  Her bir öğrencisini ayrı ayrı keşfederek zihinlerde yeni bir ufuk açan öğretmenlerimizin verdiği onurlu çaba yarınların güvencesi ve gururu olacaktır. Bugünün gençleri, vatan millet sevgisiyle fedakârca görevini yerine getiren öğretmenlerimizin elinde yetişecek ve yarını şekillendirecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve görevi başında şehit olmuş öğretmenlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, öğretmenlik mesleğine gönül vermiş bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum.”

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Dünya Atletizm Günü şenlikle kutlandı

Manşet Yayın: 08.05.2024 15:21
İhlas Haber Ajansı
Karabük’te Dünya Atletizm Günü şenlikle kutlandı

Karabük’te Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Dünya Atletizm Günü çerçevesinde çocuklar için spor şenliği düzenlendi.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda düzenlenen şenliğe 4-7 ve 8-11 yaş arası yaklaşık 100 çocuk katılırken çocuklar için birbirinden farklı spor aktiviteleri yapıldı. Atletizm spor dalının bilinilirliğinin arttırılması, okul çağındaki çocukların ders dışı zamanlarında spor yapma becerilerinin geliştirmesi, bilgisayar başında ve durağan geçen yaşam döngülerine fiziksel hareketlilik getirilmesi amacıyla Dünya Atletizm Günü çerçevesinde gerçekleşen etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

AW199519 05 scaled
Etkinliğe katılan çocuklara katılım belgeleri Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürleri Lokman Mollaoğulları ve Ali Osman Sevim tarafından takdim edildi.
Şenlik hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

AW199519 06 scaled