Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Safranbolu’da parklar yenileniyor

Safranbolu Yayın: 11.11.2020 09:39
Yazar:
Safranbolu’da parklar yenileniyor

Safranbolu’da bulunan 59 parkın bakım onarımını gerçekleştiren Safranbolu Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, geçmiş yıllarda açılan ve zaman içerisinde bakım gereken parklarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Park Bahçeler Müdürlüğünden yapılan açıklamada’’ Park içerisine daha önce bulunmayan bay bayan tuvaletleri yapılarak satış büfesi yeniden inşa ediliyor. Daha rahat bir oturma alanı sağlamak için asma, germe örtülü kamelya ve altında çiçeklikli oturma alanları dışında yenilenen oyun gruplarına bir de ahşap survıvor parkuru ekleniyor. Özel tasarım oturma bankları ve Mini Golf sahamız da yenilikler arasında. Parkın ana cadde cephesine de Yöresel Manav Standları kuruluyor ‘’denildi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Elif Köse, Barış Manço Parkının aileler ve çocuklar için çok daha konforlu bir hale getirileceğini kaydetti. Başkan Köse; “Safranbolu Belediyesi olarak vatandaşlarımıza hizmetin en kalitelisini sunmak için çalışıyoruz. Kısa bir süre sonra hizmete açacağımız parkımız şimdiden hayırlı olsun’’ dedi.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Şüphe üzerine durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı

Gündem Yayın: 07.05.2024 16:48
İhlas Haber Ajansı

DÜZCE(İHA) – Düzce’de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda şüphe üzerine durdurulan İstanbul plakalı araçta uyuşturucu ele geçirildi.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığın koordinesinde uyuşturucuyla mücadele sürüyor. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan çalışmalarda şüphe üzerine İstanbul plakalı araç durduruldu. Araçta yapılan aramada 59 gram metamfetamin ele geçirildi. Araçta bulunan 20 suç kaldı bulunan S.O.(44) ile S.O.(20) gözlem altına alındı. Şüpheli şahıslar sorgularının ardından uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edilecek.

Paylaş: