Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

İki katlı ahşap ev alevlere teslim oldu

Gündem Yayın: 04.11.2020 11:35
Yazar:
İki katlı ahşap ev alevlere teslim oldu

Eflani ilçesine bağlı Saçak köyü’nde çıkan yangında iki katlı ahşap ev alevlere teslim oldu.
Edinilen bilgiye göre olay İlçeye bağlı Saçak Köyü Murat Mahallesi’nde meydana geldi. İbrahim Akyüz’e ait iki katlı ahşap evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri gören köylülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. İki katlı evi tamamen saran alevler çevredeki evlere sıçramadan kontrol altına alındı.
İki katlı evin küle dönmesine neden olan yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Osmancık’ta sağanak yağış, fırtına ve dolu yağıyı etkili oldu

Dünya Yayın: 06.05.2024 12:12
İhlas Haber Ajansı
Osmancık’ta sağanak yağış, fırtına ve dolu yağıyı etkili oldu

Çorum’un Osmancık ilçesinde öğle saatlerinde fırtına, dolu ve sağanak yağış bir arada etkili oldu. İlçe’de tezgah açan pazarcı esnafına da zor anlar yaşattı.

Koyun baba Mahallesinde kurulan Cumartesi pazarında, pazarcı esnafının şemsiyeleri uçtu, yollar adeta göle döndü. Pazarcı esnafı ve vatandaşlar fırtına ve doludan dolayı zor anlar yaşarken herhangi can kaybı yaşanmadığı öğrenildi.

Fırtına kameralara böyle yansıdı

Cumartesi Pazarındaki brandalar ve eşyaların fırtına nedeniyle uçuştuğu görülürken pazarcı esnafı ve pazarda bulunan vatandaşlarda zor anlar yaşadı. Vatandaşlar kaçarak sığınacak bir yer aradılar.

Sağanak yağmur, dolu ve fırtına sonrasında ilçede göle dönen bazı noktalarda yine benzer görüntüler yaşandı. Baltacı Mehmet Paşa ve Fatih Caddesi’nde yoğun su akışı ve birikintiler oluştu, hazırlıksız yakalanan vatandaşlar yolu kullanmakta zorluk çektiler.

Paylaş: