Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Vali Gürel’e Muhtarlar Günü ziyareti

Gündem Yayın: 19.10.2020 10:42
Yazar:
Vali Gürel’e Muhtarlar Günü ziyareti

19 Ekim 2015 tarihli resmi gazetede yayımlanan 2015/11 sayılı Başbakanlık genelgesi ile 19 Ekim tarihinin “Muhtarlar Günü” olarak ilan edilmesi nedeniyle Muhtarlar Günü Kutlama Komitesi üyeleri Karabük Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Mehmet Özen, Karabük Köy Muhtarları Dernek Başkanı Enver Kemik ve İdare ve Denetim Müdürü Engin Eren Vali Fuat Gürel’i makamında ziyaret etti.

Kabullerinden dolayı Vali Gürel’e teşekkürlerini sunan komite üyeleri Muhtarlar Günü etkinlikleri ile ilgili Vali Gürel bir süre görüşerek sohbet ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Muhtarlar Günü vesilesiyle yapılacak etkinliklerin amacına ulaşmasını dileyen Vali Fuat Gürel, “Demokrasi zincirinin ilk halkası olarak devlet ile millet arasındaki en güçlü köprüyü teşkil eden Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar gününü kutluyor, hepinize sağlık ve başarılı çalışma dönemleri diliyorum.”dedi.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tırın önünde metrelerce sürüklenip burunları bile kanamadan kurtuldular

Gündem Yayın: 06.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı

Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarınca Mart 2024 tarihinde Tokat’ta meydana gelen kazalar paylaşıldı. Kaydedilen görüntülerde bir otomobil tırın önünde metrelerce sürüklendi. Araç içerisinde bulunanlar şans eseri burunları bile kanamadan kurtuldular.

Türkiye’nin birçok ilinde farklı tarihlerde meydana gelen trafik kazalarının görüntüleri, Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarınca kaydedildi. Tokat’ta şubat ayında meydana gelen 4 ayrı kaza da kameralar tarafından an be an kaydedildi. Emniyet Genel Müdürlüğü, 2024 yılının Mart ayında Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarının kaydettiği farklı illerdeki trafik kazalarının görüntülerini paylaştı. Paylaşılan görüntülerde Tokat’ta 4 ayrı kaza kameralara yansıdı. Dikkatsizlik ve geçiş üstünlüğüne dikkat etmeyen sürücüler kazalara neden oldu.

“Metrelerce sürüklendi”

İlk görüntüde Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi önündeki caddede meydana geldi. Görüntüde bir otomobil aynı yönde ilerleyen tırın sıkıştırması ile yan döndü ve metrelerce sürüklendi. Kazada şans eseri otomobilde bulunanlar yara almadan kurtuldu.

“Otobüs hızını alamadı”

İkinci görüntüde ise şehir içi Özel Halk otobüsü durmayarak kırmızı ışıkta duran arabalara arkadan çarptı. Kaza nedeniyle araçlarda maddi hasar meydana geldi.

“Yine kavşak yine kaza”

Paylaşılan diğer iki kaza da şehirdeki farklı kavşaklarda meydana geldi. Geçiş üstünlüğüne dikkat etmeyen araçlar çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle araçlarda maddi hasar meydana geldi.