Karabük Postası tarafından
14 Ekim, 2020 08:41 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KARDEMİR’de yeni pazar ve ihracat çalışmaları

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) A.Ş. yeni pazarlar geliştirme ve ihracat çalışmaları kapsamında, dünyanın önde gelen uluslararası ticaret şirketlerinden Samsung C&T yetkililerini ağırladı. Samsung C&T Türkiye ofisi tarafından gerçekleştirilen ziyarette, fabrikanın üretimindeki öncelikle katma değerli çelikler, kangal, SBQ ve profil ürünleri hakkında bilgiler verildi. Toplantıda ayrıca KARDEMİR'in Türkiye’de tek üretici konumunda bulunduğu demiryolu rayı ve tekerleği ürünlerinde tanıtımları yapıldı. Genel Müdür Necdet Utkanlar ile Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Zafer Demirtaş’ın da yer aldığı toplantıda, dünya çelik piyasalarındaki güncel gelişmeler de ele alınırken, özellikle pandemi süreci de göz önüne alınarak, gelecek yıllarda sektörün ne gibi şartların beklediği hakkında fikir alışverişi yapıldı. Kardemir A.Ş.’nin ve Samsung C&T’nin gelecek dönemlerde gerçekleştirecekleri iş birliklerinin de masaya yatırıldığı toplantının ardından, ziyaret saha gezisi ile devam etti. Şirketimizin aldığı pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşen saha gezisi, pandemi sürecindeki ilk ticari ziyareti oldu.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Öğretmen kızını boğarak öldüren anne tutuklandı

Samsun’da rehber öğretmeni kızını boğarak öldüren anne çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Esenevler Mahallesi’nde evvelki gece meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, asker olan ağabeyi 2021 yılında Hakkari’de şehit olan Tuba Günaydın (34), yaşadığı ruhsal problemden ötürü tıpkı devirde eşinden boşandı. Rehberlik öğretmeni olan Tuba Günaydın, şehit ve gazi yakını takımından Samsun’daki Sakarya İlkokulunda vazifeye başladı. Gözünden sıhhat problemleri yaşayıp sağ ayağı da kısmi felç geçiren Tuba Günaydın, annesi Sultan Günaydın (61) ile yaşamaya başladı. Öğretmen Tuba Günaydın’ın annesi Sultan Günaydın evvelki gece 112 Acil Davet Merkezine ihbarda bulunarak kızının banyoda sol bileği kesilmiş halde hareketsiz yattığını ve son devirlerde ruhsal meseleleri olduğunu söyledi. Olayın olduğu konuta polis ve sıhhat grupları sevk edildi. Tuba Günaydın’ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Bileğini keserek intihar ettiği bedellendirilen Tuba Günaydın’ın cansız vücudu otopsi için Adli Tıp Kurumu Samsun Küme Başkanlığına gönderildi. Yapılan otopside genç öğretmenin boynunda boğmaya bağlı kırıklar olduğu ortaya çıkınca dehşetli gerçek ortaya çıktı ve anne Sultan Günaydın savcının talimatı doğrultusunda Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Ofis Amirliği takımları tarafından gözaltına alındı. Polis sorgusunda hatasını itiraf etmek zorunda kalan anne Sultan Günaydın, "Olay gecesi kanepeye uzandım yatıyordum. Kızım da banyoda dişini fırçalıyordu. Beni yanına çağırdı. Yanına gidince bana saldırdı. İttim yere düştü. Kalkıp yeniden saldırdı. Bu defa kendimi kurtarmak için boğazını sıktım, yere düştü. Hareketsiz yatıyordu. Ölmüştü. Mutfaktan bıçak aldım sol bileğini kesip intihar süsü verip polise haber verdim" dediği öğrenildi.
Polisteki sorgusu tamamlanan katil zanlısı anne, Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye tabir veren Sultan Günaydın tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.