Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Jandarmadan okul servislerine denetim

Gündem Yayın: 06.10.2020 10:17
Yazar:
Jandarmadan okul servislerine denetim

Karabük’te, korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında okul servislerine denetim yapıldı.
İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Trafik Timlerince yeni tip korona virüs ile etkin mücadele kapsamında, öğrenci taşımacılığı yapan okul servis araçları ve şoförleri denetlendi. Denetleme sonucunda Covid-19 tedbirleri, trafik kuralları ve okul servis yönetmeliği hakkında şoförlere bilgilendirme eğitimi verildi.
Karabük İl Jandarma Komutanlığınca, Covid-19 tedbirleri kapsamında ilgili kurullarca alınan kararlar ile trafik kurallarına uyulmasının temini bakımından denetleme ve kontrollere hassasiyetle devam edileceği bildirildi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te yüksekten düşen işçi 120 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Gündem Yayın: 04.05.2024 15:30
Karabük’te yüksekten düşen işçi 120 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Karabük’te geçirdiği iş kazası sonrası ağır yaralanan Beytullah Arık (31) 120 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.
Geçtiğimiz Ocak ayında Üniversite Mahallesinde bulunan Çağ Çelik firmasına ait demirçelik haddehanesinde meydana gelen olayda yüksekten düşen işçi Beytullah Arık ağır yaralanmıştı. Olay yerine gelen ambulansla Özel Medikar Hastanesi’ne kaldırılan Arık, 120 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Arık için Karabük’ün Safranbolu ilçesi Hz.Ömer Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından talihsiz genç aile mezarlığında toprağa verildi.