Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Vali Gürel Çerçiler Mahallesinde bağ bozumuna katıldı

Gündem Yayın: 19.09.2020 08:40
Vali Gürel  Çerçiler Mahallesinde bağ bozumuna katıldı

Vali Fuat Gürel, Çerçiler Mahallesi ile Ödemiş köyünü ziyaret ederek, bağ bozumuna katıldı.
Vali Fuat Gürel’e; İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Bahtiyar Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık ve Özel Kalem Müdürü Mustafa Cücü eşlik etti.
Ödemiş köyünde bağcılık yapan İbrahim Yıldız ile Çerçiler Mahallesi’nde bağcılık yapan Nizamettin Alper’e ait üzüm bağını ziyaret eden Gürel ve protokol üyeleri, üzüm bağlarını gezerek yetiştirilen üzüm çeşitleri hakkında İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık ve çiftçilerden bilgi alarak üzüm hasadı gerçekleştirdi.
Misafirperverlikleri için Nizamettin Alper, İbrahim Yıldız ve ailelerine teşekkür eden Vali Gürel, yetiştirdikleri ürünün kazancının bol ve bereketli olması temennisinde bulundu.
Ziyaretlerde Ödemiş Köyü Muhtarı Abdullah Peker ile Çerçiler Mahallesi Muhtarı Halim Kaya, Vali Fuat Gürel ve protokol üyelerine eşlik etti.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tadilat yaptırdığı evde çıkan yangın hasara yol açtı

Karabük Yayın: 15.05.2024 21:42
İhlas Haber Ajansı
Tadilat yaptırdığı evde çıkan yangın hasara yol açtı

Karabük’te tadilat yapılan müstakil evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Olay, Kayabaşı Mahallesi Bişkek Caddesinde meydana geldi. İfakat Arıkan’a ait müstakil evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanları fark eden vatandaşlar durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri kısa sürede müdahale ettiği yangını kontrol altına alarak söndürdü. Evde maddi hasar oluşurken yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

Öte yandan Arıkan’ın yerleşmek istediği evini yavaş yavaş tadilata verdiği öğrenildi.

AW205083 02 scaled