Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Kızılcık fiyatı dolarla yarışıyor

Gündem Yayın: 09.09.2020 13:07
Yazar:
Kızılcık fiyatı dolarla yarışıyor

Bu yıl havaların aşırı sıcak gitmesi ve yağmur olmaması nedeni ile kurak geçerken, kuraklık bağ bahçede tüm sebze ve meyvelerin kurumasına sebep oldu.

Kışlık hazırlıkların vazgeçilmezi olan daha çok dağlarda yetişen kiren diğer adıyla kızılcıkta kuraklıktan nasibini aldı. Geçtiğimiz salı günü kiren 10 TL ile 15 TL arasında satıldı. Bu yıl kirenin kuraklık nedeni ile dalında kuruduğunu, ürün olmadığını belirten köylüler, aynı şekilde marmelatı yapılan kuşburnu bitkisinin de bu yıl yok denecek a kadar az olduğunu belirttiler.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hırsızlık zanlısı 4 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı

Zonguldak Yayın: 09.05.2024 00:48
İhlas Haber Ajansı
Hırsızlık zanlısı 4 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı

Zonguldak’ta jandarma ekiplerince yağma ve hırsızlık olaylarının şüphelisi 4 kişi yakalandı. Ele geçirilen para ve malzemeler sahiplerine teslim edildi.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve Asayiş ekipleri tarafından, Çaycuma ve Kozlu ilçelerinde meydana gelen yağma ve açıktan hırsızlık olayları ile ilgili olarak yapılan araştırmalarda olayların failleri olan 4 şüpheli yakalandı. 130 adet sulama borusu, 2 bin euro ve 12 bin 500 TL ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi.

Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla 4 şüpheli ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı.

Paylaş: