Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Eskipazar’da COVİD-19 denetimi yapıldı

Gündem Yayın: 11.08.2020 13:08
Yazar:
Eskipazar’da COVİD-19 denetimi yapıldı

İçişleri Bakanlığının 81 İl Valiliğine gönderdiği Koronavirüs denetimleri genelgesi kapsamında tüm yurtta olduğu gibi Eskipazar İlçesinde de  “Sağlık İçin Hepimiz İçin” denetimi yapıldı.

 Eskipazar  Kaymakamı  Emrah Bütün, Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, Jandarma Komutanı J. Yzb. Aydın Aydın, Emniyet Amiri V. Kom. Yrd. Oğuzhan Güler, Özel İdare Müdürü  Bülent Ceylan ve Tarım Müdürlüğü personeli Ziraat Mühendisi İdris Üstün’ den oluşan heyet kapsamlı Covid-19 denetimi gerçekleştirdi.

Eskipazar İlçesinde Perşembe günleri kurulan kapalı pazar yerindeki pazar esnafı ve vatandaşlar,  kafeterya, kıraathane, berber, lokanta, market gibi işyerlerinde denetim yapan heyet, taksi duraklarında da incelemelerde bulundu. Ayrıca şehir içi dolmuşlarda da denetim yapıldı.

Eskipazar Kaymakamı Emrah  Bütün ve beraberindeki heyet, esnaf ve vatandaşlara koronavirüs salgını kapsamında alınması gereken önlem ve uyulması gereken kurallar ilgili bilgilendirme yaparken, Maske, sosyal mesafe ve hijyen konularında da uyarılarda bulunuldu.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Drift atıp sosyal medyada paylaştı, cezası ağır oldu

Gündem Yayın: 27.04.2024 08:24
İhlas Haber Ajansı
Drift atıp sosyal medyada paylaştı, cezası ağır oldu

Kastamonu’da otomobili ile drift atıp görüntülerini sosyal medyada paylaşan şahsa 45 bin 900 TL para cezası kesildi, aracı ise 60 gün trafikten men edildi. Gözaltına alınan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu il merkezi Kuzeykent Mahallesi Orgeneral Atilla Ateş Paşa Caddesi’nde otomobili ile drift atan S.C.A. isimli şahıs, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. 22 Nisan’da kaydedilen görüntüler için Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ekipler tarafından yapılan çalışma neticesinde sürücünün kimliği tespit edildi.

Ekipler tarafından yapılan kontrollerde S.C.A.’nın sürücü belgesi olmadığı ve aracına zorunlu trafik sigortası yaptırmadığı belirlendi. Ekipler tarafından şahsa toplam 45 bin 900 TL para cezası kesildi. Şahsın aracı ise 60 gün süreyle trafikten men edildi. Ayrıca sürücü trafikte yaptığım tehlikeli hareketler sebebiyle gerekli adli işlemlerin yapılması için Kuzeykent Şehit Şerife Özden Kalmış Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.

Paylaş: