Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Karabük Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısı Yapıldı

Gündem Yayın: 09.10.2014 15:10
Yazar:
Karabük Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısı Yapıldı

Karabük Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Başkanlığında yapıldı. Yoklama ile başlayan toplantıya 2 meclis üyesi mazeretli olarak katılmadı.

Plan ve Bütçe Komisyonu ve İmar Komisyonu Raporu ile gündem harici konuların görüşüldüğü toplantıda,  bazı maddeler incelenmek üzere komisyonlara havale edilirken, Eylül Ayı toplantısı ile ilgili komisyonlara havale edilen konular görüşülerek karara bağlandı.

Günden harici konularda; Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresinde 2014 ile 2018 yılları arasında ülkemizi temsil edecek ulusal heyete asil üye olarak seçilmesinden dolayı  13-17 Ekim 2014 tarihleri arasında Fransa’nın Strazburg şehrinde yapılacak olan YBYK Genel Kurulu ve Muhtelif Çalışma Kurulu toplantılarına katılmak üzere Belediye meclisine izinli olması için talepte bulundu. Belediye Meclisi tarafından oy birliliğiyle kabul edildi.

Karabük Belediye Meclis Ekim Ayı toplantısı 05 Kasım 2014 Çarşamba günü saat 17.00’de Yeşil Mahalle Nikâh Salonunda toplanmak üzere sona erdi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KBÜ Asya’nın en iyi üniversiteleri arasında yer aldı

Karabük Yayın: 03.05.2024 16:06
KBÜ Asya’nın en iyi üniversiteleri arasında yer aldı

Times Higher Education (THE) tarafından açıklanan ‘Asya Üniversiteleri Sıralaması 2024’e göre Karabük Üniversitesi 26. sırada yer aldı.

Dünyanın saygın derecelendirme kuruluşlarından olan Times Higher Education (THE), Asya kıtasının en iyi üniversiteleri için yapmış olduğu sıralama sonuçlarını açıkladı.
Üniversitelerin öğretim, araştırma, bilgi aktarımı ve uluslararası görünüm açısından değerlendirildiği Times Higher Education Asya Üniversiteleri Sıralaması 2024, 31 bölgeden 739 üniversiteyi içeriyor. Yapılan değerlendirmelere göre Karabük Üniversitesi, Asya Üniversiteleri Sıralaması 2024’e göre 501-600 bandında yer aldı.
Türkiye’den 75 üniversitenin yer aldığı sıralamada Karabük Üniversitesi, Türkiye’deki üniversiteler arasında 38’inci sırada yer alırken devlet üniversiteleri arasında 26’ıncı sırada yer aldı.