Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Karabük Belediyesi alacakları erteledi

Gündem Yayın: 21.03.2020 11:51
Yazar:
Karabük Belediyesi alacakları erteledi

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, su alacakları nedeniyle belediye tarafından haciz işlemlerinin başlatıldığına dair yayılan iddialarla ilgili açıklama yaptı.
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, “Belediyemizin böylesine kritik bir süreçte haciz işlemi başlatması ve vatandaşın suyunu kesmesi gibi bir durum söz konusu değil ve olamazda. Borçluların ellerine ulaşan ödeme emirleri, virüs vakasından önce postaya verilen ve bugün ellerine ulaşan evraklar. Saatleri sökülen abonelerimizin tamamının saatleri bugün takıldı. Su ve kira borcu olanların ödemeleri Cumhurbaşkanlığı Genelgesi doğrultusunda ikinci bir emre kadar ertelendi” dedi.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Atın doğum anı görüntülendi

Gündem Yayın: 07.05.2024 04:48
İhlas Haber Ajansı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir at çiftliğinde atın doğum anı görüntülendi.

Safranbolu’da bulunan Oğuzhan At Çiftliği’nde Pony cinsi atın doğum anları görüntülenirken, at çiftliğinin misafirleri de heyecana ortak oldu.

6 yaşındaki ’Şeker’ isimli atın doğum anları saniye saniye kaydedilirken, doğan taya ’Jelibon’ ismi verildi.

Oğuzhan At Çiftliği sahibi Oğuzhan Güngör, “Çiftliğimizin Şeker’i sağlıklı bir tay dünya getirdi. Çok güzel bir anı oldu hem bizim için hem de misafirlerimiz için. Çok heyecanlıydık. O anları da kayıt altına aldık” dedi.

Paylaş: