Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

MAKS bilgilendirme toplantısı yapıldı

Gündem Yayın: 04.03.2020 09:33
Yazar:
MAKS bilgilendirme toplantısı yapıldı

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Adres Kayıt Sisteminde metinsel nitelikte tutulan adres bilgilerinin coğrafi koordinatlarla birleştirilmesi ve oluşturulan altyapının diğer sistemlere entegre edilebilmesi amaçlanan ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinden görevlendirilen personelin yaptıkları çalışmaların değerlendirildiği “Mekansal Adres Kayıt Sistemi Projesi” (MAKS) toplantısı Vali Gürel Başkanlığında yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda yapılan ve proje hakkında yetkili idarelerin yapması gereken iş ve işlemlerin anlatıldığı ve bugüne kadar yapılan çalışmaların değerlendirildiği, binalar üzerindeki numaraların tamamlattırılması kararının alındığı toplantıya Vali Gürel’in yanı sıra; Vali Yardımcısı Barboros Baran, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, kurum müdürleri ile ilimiz genelindeki Belediye Başkanlıklarının ilgili birim yetkilileri, İl Özel İdaresi ve Organize Sanayi Bölgesi yetkilileri katıldı.

 

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat’ta kayıp şahıs ölü olarak bulundu

Gündem Yayın: 27.04.2024 08:48
İhlas Haber Ajansı
Tokat’ta kayıp şahıs ölü olarak bulundu

Tokat’ın Erbaa ilçesinde yol kenarında devrilmiş traktör gören vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen ekipler Mesut Çetin’in cansız bedeniyle karşılaştı.

Olay önceki gün 18:00 sıralarında yalandı. İddiaya göre vatandaşlar Erbaa ilçesi Madenli köyü Barak yaylası üzerindeki yolun kenarında 10 metre aşağıya yuvarlanmış şekilde traktör olduğunu gördü. İhbar üzerine jandarma ekipleri olay yerine geldi. Olaya müdahale eden Jandarma Asayiş Timi, OYİT ekibi ve Trafik timi ile birlikte yapılan incelemede Madenli köyünde ikamet eden 45 yaşındaki Mesut Çetin’in olduğunu tespit etti. Çetin’in cansız bedeni olay yerinden alınarak Erbaa Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada yapılacak otopsinin ardından kesin ölüm nedeni belirlenecek. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Paylaş: