Karabük Postası tarafından
02 Mart, 2020 10:14 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yenice’de İdlib Şehitleri için yürüyüş yapıldı

Suriye’nin İdlib kentinde şehit olan askerler için Yenice’de Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı tarafından yürüyüş düzenlendi. Belediye Başkanı Zeki Çaylı, STK başkanları, siyasi parti ilçe başkanlarının yanı sıra 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndan başlayan yürüyüşe vatandaşlar , ellerinde Türk Bayrakları ile katıldı. İlçe merkezindeki yürüyüşe katılan vatandaşlar “Şehitler Ölmez vatan bölünmez” sloganları attı. Yürüyüş sonunda Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi.  

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2025 04:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Motosikleti ile trafiği tehlikeye düşüren sürücünün ehliyetine el konuldu

Ordu’da tek teker üzerinde motosiklet kullanarak trafiği tehlikeye düşüren şoföre çeşitli unsurlardan cezai süreç uygulanarak, ehliyetine 2 ay mühletle el konuldu.
Altınordu ilçesinde 17 Nisan tarihinde toplumsal medya hesaplarından paylaşılan trafikte tek teker motosiklet kullanan ve tehlikeli hareketler yaptığı görülen şoförle ilgili İl Emniyet Müdürlüğü grupları çalışma başlattı. Çalışmalar sonrası tespit edilen motosiklet şoförü K.G.’ye Karayolları Trafik Kanunu’nun ‘kamunun rahat ve huzurunu bozacak yahut şahıslara ziyan verecek halde, bireyleri korkutmak/şaşırtmak suretiyle saygısızca araç sürmek’, ‘motosiklet üzerinde akrobatik hareketler yapmak’, ‘ardı gerisine şerit değiştirmek’ ve ‘trafik güvenliği ve nizamı ile ilgili olan ve yönetmelikte gösterilen öbür kurallara uymamak’ hususlarından süreç yapıldı. Gruplar ayrıyeten motosiklet şoförünün evrakını 2 ay mühletle geri aldı.
İl Emniyet Müdürlüğü’nün toplumsal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, motosiklet şoförünün yaptığı tehlikeli hareketlerin görüntülerine yer verilerek, ’gereği yapıldı’ notu düşüldü.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.