Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Çaylı, belediyenin 58.nci kuruluş yıl dönümünü kutladı

Yenice Yayın: 29.02.2020 08:30
Yazar:
Çaylı, belediyenin 58.nci kuruluş yıl dönümünü kutladı

Yenice Belediyesi’nin 58 nci kuruluş yıldönümü münasebetiyle Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, bir mesaj yayınladı.
Çaylı, 28 Şubat 1962 tarihinde kurulan ve 58 yaşını dolduran Yenice Belediyesi’nin ilçeye kazandırılan çoğu hizmetin gelmesine vesile olduğunu dile getirdi.
Çaylı, açıklamasında şöyle dedi:
“ 28 Şubat 1962 tarihinde kurulan Yenice Belediyesi, 58 yılı geride bıraktı. Bu dönemlerde ilçemize birçok kalıcı hizmet kazandırıldı. Bugün itibariyle de Yenice Belediyesi, Yenice’nin 180 çalışanı ile en çok istihdam sağlayan bir kurumudur.
Yenice Belediyesi’nin kuruluşundan bugüne görev yapmış belediye başkanlarımızı, belediye meclis üyelerimizi, işçi ve memurlarımızı şükran ile anıyor, ebediyete intikal etmişlere Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlıklı, sıhhatli bir yaşam diliyorum.
Önümüzdeki yıldan itibaren belediyemizin kuruluş yıldönümlerinde bir diz etkinlikler yapma düşüncelerimiz bulunmaktadır. Bunu saygıdeğer kamuoyu ile paylaşır, bu duygularla sevgi, saygı, selam ve muhabbetlerimi sunarım.”

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bolu Belediyesi “Doğa Etkinlikleri” 8 Mayıs’ta Başlıyor

Dünya Yayın: 01.05.2024 04:36
İhlas Haber Ajansı
Bolu Belediyesi “Doğa Etkinlikleri” 8 Mayıs’ta Başlıyor

Bolu Belediyesi tarafından “Bilmeyen, görmeyen kalmasın” sloganıyla düzenlenen doğa etkinlikleri 8 Mayıs’ta başlıyor. Bu yıl 4 ilçede gerçekleşecek ücretsiz etkinlikler için başvurular alınmaya başlandı.

Doğa gezilerine yeni bir rota daha ekleyen Bolu Belediyesi, Seben, Kıbrıscık, Mudurnu ve Göynük ilçelerine günü birlik etkinlikler düzenleyecek. 18-65 yaş arası dileyen herkesin katılabileceği gezilerde katılımcılar ilçe merkezlerini gezme hem de Kıbrıscık Dağ Evleri, Seben Solaklar Kaya Evleri, Mudurnu Tarihi Çarşı ve Göynük Çubuk Gölü gibi tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri yerinde görme şansı elde edecekler. “Bilmeyen, görmeyen kalmasın” sloganıyla gerçekleşecek ücretsiz etkinliklerin ilki 08 Mayıs 2024 Çarşamba günü yapılacak ve 01 Aralık 2024 tarihine kadar her hafta Çarşamba ve Perşembe günleri devam edecek. Bolulu doğa ve yürüyüş severler etkinlik günleri saat 09.00’da Bolu Belediyesi önünden hareket edecek araçlarla etkinliğe katılıp, saat 17.00’de dönüş yapacaklar. Katılımcıların her türlü ulaşım, yiyecek-içecek ihtiyaçları Bolu Belediyesi tarafından karşılanacak. Gezilerde bölgeye hâkim rehberler kafileler halinde katılımcıları gezdirerek, ilçelerin doğası ve tarihçeleri hakkında bilgiler verecek.

Etkinlik başvuruları başladı

Bolu Belediyesi günü birlik doğa etkinlikleri için başvuru almaya başladı. 18-65 yaş arasında olan ve seyahat yasağı bulunmayan herkes hafta içi mesai saatleri arasında Bolu Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne gelerek, etkinliğe katılmak için bireysel başvuru yapabilirler.